Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális pasik miért nem találnak meg?
Figyelt kérdés
Minden pasi, aki körülöttem van vagy nem normális, vagy csak a szexre hajt.
Nekem nem egy olyan pasi kell, aki kihasznál. De miért nem találok olyat, aki szeret is? De úgy igazából... Minden ismerősöm hülyének néz, amiért nem a korosztályom béliek iránt érdeklődök.
De komolyan... Hova tűntek a normális pasik?
2012. febr. 19. 18:46
1/25 anonim válasza:
mert másik megyében laksz mint én.
2/25 anonim válasza:
itt vagyok. de nem akarok ismerkedni veled :)
4/25 anonim válasza:
mert nincs olyan h normális pasi, legalábbis én olyannal még nem találkoztam.
5/25 anonim válasza:
ez megint ilyen ördögi kör kérdés, a normális pasik meg nem kellenek senkinek, csak messziről hiszed azt, hogy az kéne
7/25 anonim válasza:
Mit értesz azon hogy normális?
8/25 anonim válasza:
túl fiatalokat néztél ki, megértelek
9/25 tetro válasza:
szerintem ha valaki nem talál a másik nemből egyetlen értelmes példányt sem, akkor lehet hogy ott nem a másik nem összes példányával van a gond...
10/25 anonim válasza:
Ha meglátsz az utcán, szólíts meg nyugodtan, én is ilyen lányt keresek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!