Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális pasik miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális pasik miért nem találnak meg?

Figyelt kérdés

Minden pasi, aki körülöttem van vagy nem normális, vagy csak a szexre hajt.

Nekem nem egy olyan pasi kell, aki kihasznál. De miért nem találok olyat, aki szeret is? De úgy igazából... Minden ismerősöm hülyének néz, amiért nem a korosztályom béliek iránt érdeklődök.

De komolyan... Hova tűntek a normális pasik?

2012. febr. 19. 18:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Miért, milyen korosztály után érdeklődsz?
2012. febr. 19. 18:52
 12/25 lila nyuszi ***** válasza:
Mert a normális pasiknak a normális lányok nem tűnnek fel. :D
2012. febr. 19. 18:52
 13/25 anonim ***** válasza:
Igazad van nyuszi, de ez forditva is pontosan ugyanennyire igaz.
2012. febr. 19. 18:54
 14/25 anonim ***** válasza:
Lila Nyuszi! Nekem feltűnnek a normális lányok, de őket soha többet nem látom (ha az utcán veszem észre őket), az ismeretségi körömben pedig nincs normális lány. :(
2012. febr. 19. 18:55
 15/25 lila nyuszi ***** válasza:
Szólítsd le őket akkor amikor észreveszed. :)
2012. febr. 19. 19:09
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. febr. 19. 19:13
 17/25 Macs1209 ***** válasza:
Miért, milyen korosztály vagy, és milyen korosztály után érdeklődsz ?
2012. febr. 19. 19:20
 18/25 anonim ***** válasza:
52%
Elmondom az en tortenetem. Kezdetben normalis pasi voltam, mindennel jobban szerettem volna egy kedves aranyos baratnot aki kitart mellettem. Aztan miutan kb 20 csaj utasitott vissza vagy nem jott el a 2. randira, lattam, hogy a bunko sracok pedig marek szamra fogyasztjak a csajokat. Igy hat megvaltoztam. Edzettem, uj sero, full uj kulso, de ami a fontosabb: uj belso. Nem lettem teljesen bunko, de magasrol leszarom a csajokat, es lass csodat ez vonzza oket. Es tudod mit? Elvezem, hogy sok not megkaphatok, a regi enemmel ez nem lenne lehetseges.
2012. febr. 19. 19:28
 19/25 anonim ***** válasza:
32%

Őket(minket) a barát zónában tartanak a lányok általában,mert vagy jobban kinéző vagy eleve bunkó pasira hajt a csajok nagy része.Aztám amikor koppanik, meg jön, hogy neki normális pasi kell, amikor meg ott lenne a lehetőség,inkább ki hátrálnak.

A másikra meg: itt vagyok Veszprém megyében

2012. febr. 19. 19:36
 20/25 anonim ***** válasza:
Lila Nyuszi! Sajnos ez nem ilyen egyszerű részemről. :(
2012. febr. 19. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!