Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Miért van az hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért van az hogy a bűn ronda csajok mindíg találnak maguknak pasit?

Figyelt kérdés
Miért lehet az hogy az ojan nők akik igénytelenek rondák azok mindíg találnak maguknak pasit nemi egyet!Ők könyebben megszerezhetők?Lehet hogy egyszerűen aki ad magára ahoz nehezebb odamenni és megkérdezni tőle vagy ráhajtani mert felmerül a pasikban hogy mivan ha visszautasit?
2010. márc. 30. 10:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Vagy, akit te bűn rondának tartasz, az valójában nem is az. Hanem te vagy az. Erre gondoltál-e már?
2010. márc. 30. 10:27
 2/28 anonim ***** válasza:
50%
persze, ne is fürgyé le... ilyet még nemis hallottam amúgy
2010. márc. 30. 10:30
 3/28 anonim ***** válasza:

magamból kiindulva ez csak kábé olyanokat foglalkoztat, akiket lexarnak a pasik

(középkor, nem) - kor és nem, hogyha nem esik le

2010. márc. 30. 10:30
 4/28 anonim ***** válasza:

hát én nem tudom, az igénytelen és bűn ronda csajokat inkább elkerülöm, mert arról nem tehet, ha nem szép, az ellen viszont igen, ha igénytelen.

lehet, hogy arra gondolsz, ha valaki túl tökéletes, ahhoz nem mernek odamenni a palik, mert nem tartják magukat eléggé jónak?

de ez megint csak ember függő, valakinek kell a kihívás..

2010. márc. 30. 10:32
 5/28 anonim ***** válasza:
Lány vagyok...abban van igazság,hogy az inkább aranyos(és nem kifejezetten szép)lányok nem teszik olyan magasra a mércét talán.Barátságosabbak is lehetnek,szóba állnak olyan fiúval,akivel a szépek nem,és megtalálják benne a Kincset.
2010. márc. 30. 10:33
 6/28 anonim ***** válasza:
49%
Jól szopnak.
2010. márc. 30. 10:34
 7/28 anonim ***** válasza:
...És viszont.
 8/28 anonim ***** válasza:
(Mármint a Kincsesre értettem a viszontot)
 9/28 anonim ***** válasza:
50%
Mert azok a lányok nem is bűnrondák valószínűleg. Nem csak az a szép, aki sminkeli magát, festi a haját, körmét, feszülős cuccokat hord. Szerintem pasihiányod van. Tanulj meg írni.
2010. márc. 30. 10:41
 10/28 anonim ***** válasza:
És lehet, hogy valaki nem szép, de legalább tudja, hogy kell írni azt, hogy "olyan"... És hát ez sem mindegy.
2010. márc. 30. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!