Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Miért van az hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért van az hogy a bűn ronda csajok mindíg találnak maguknak pasit?

Figyelt kérdés
Miért lehet az hogy az ojan nők akik igénytelenek rondák azok mindíg találnak maguknak pasit nemi egyet!Ők könyebben megszerezhetők?Lehet hogy egyszerűen aki ad magára ahoz nehezebb odamenni és megkérdezni tőle vagy ráhajtani mert felmerül a pasikban hogy mivan ha visszautasit?
2010. márc. 30. 10:25
1 2 3
 11/28 Szupermókus ***** válasza:
Azért mert a kevésbé impozáns csajok .. akár mondhatjuk őket átlagos csajoknak ... nem partyribik, vagy kis ribancok. Nem nyávognak, nincsenek elkényeztetve és tudnak szeretni ... lehet ezért :)
2010. márc. 30. 10:45
 12/28 anonim ***** válasza:

Csoporttársam (lány) kb 120 kg, igénytelen öltözék, összenőtt szemöldök, fekete mitesszeres orr. Soha nem sminkeli magát, soha nem szedi ki a szemöldökét, és még is egy éjszaka az egyetemi klubban több pasit fog magának mint akár melyik csaj. Most olyan párja van, aki húha.

Barátnőmmel agyon rágtuk már ezen a témán magunk és csak annyira jutottunk, hogy kisugárzás. Más nem lehet. Nem sajnálom tőle a pasikat, nem vagyok irigy, de olyan fura, hogy még engem max egy pasi környékez meg, őt 20.

2010. márc. 30. 10:48
 13/28 anonim ***** válasza:
talán mert az olyan szót ly-nal írják...
2010. márc. 30. 10:54
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

és ha már a helyesírásnál tartunk olvasd már át mit írtál : "azok mindíg találnak maguknak pasit nemi egyet!"

nemi egyet? hogy kell érteni, hogy ők miért kefélhetnek? GYÖKÉR

2010. márc. 30. 11:01
 15/28 A kérdező kommentje:
Nincsen pasi hiányom és szerintem nem helyesírás órán vagyunk!Érdekelt a dolog.Ennyi!Az értelmes választ adóknak meg köszönöm
2010. márc. 30. 11:17
 16/28 A kérdező kommentje:
10:48-as erről beszélek!Igazából nem értem az ilyet!Nekem mindíg volt pasim meg van is,de mindíg kivárták amíg én lépek.Az ilyen csajokra amilyet te mondassz arra meg szó nélkül ráhajt minden pasi :P
2010. márc. 30. 11:23
 17/28 A kérdező kommentje:
11:01 a GYÖKÉR-ségről beszélhetnénk!És nem így értettem énis szexelek napi szinten 2-szer 3-szor a párommal ami neked még gondolom az életben nem adatott meg!
2010. márc. 30. 11:26
 18/28 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom.

Egy-két válaszadó nem értem minek is szólal meg......

Azért drágám mert a ronda nőket könnyebben megkapják a jó pasik,nem kell udvarolni és nem kerül pénzbe nekik.Valószínű ha téged akar összeszedni elhív moziba,vacsi vagy cukrázda ami mind mind pénzbe kerül a ronda nőt meg csak az ágyig viszi meguszta a pénzköltést udvarolni sem kell a nő meg örül hogy egy jó pasi megd*gja.

Történet.:

Mindíg ugyanazzal a "bandával"jártunk bulizni.Feltünt hogy bejövök az egyik srácnak,de sosem jött oda és nem utalt arra hogy akarna bármit is.Így összejöttem mással :D

Amiből az lett hogy mostmár 6 éve vagyunk együtt és 5 éve a férjem.Én örülök hogy így történt.....Miután megvolt az esküvö a srác elmondta így már bánja hogy nem jött oda de ő ugy gondolta az ilyen lányoknak mindíg akad hódoló bőven és az ok hogy megkapna de nem gondolta hogy meg is tudna tartani.....A férjem nem volt ilyen gyámoltalan:D

Az is a baj a ronda nők nem várják el azt amit mi,hogy 6 év utánn is elvárom a férjem udvaroljon,kedveskedjen és még sorolhatnám.

Ismerek én is olyat akinek mindíg rettenetes zsíros a haja,koszosak a körmei,a fogán ujjnyi sárga lepedék és mégis nb 1-es pasijai vannak.Miért?Mert megáll nekik első szóra.Nem kell érte küzdeni,nem kell meghóditani és még sorolhatnám.Csak a pasik szánalmasak hogy igénytelen nő is jó mert mint ők mondják lyuk-lyuk csak a keret más cimszó allatt d*gni akárki jó....

2010. márc. 30. 11:53
 19/28 anonim ***** válasza:
arra gondoltal, hogy azok a pasik akik 'bunronda' lanyokkal jarnak, nem a kulsot tartjak fontosnak?...lehet, hogy nekik a belso szamit...attol, hogy egy lany nem szep, meg lehet ertelmes, es kedves...de a szep lanyok is lehetnek elkenyeztetett pits@k, akik csak a kulsore hajtanak, es olyan magasra teszik a mercet, hogy 100000 pasi kozul 1 felel meg az elvarasaiknak?...amugy meg ebbol a 'szexelek is napi szinten' beszolasodbol en arra kovetkeztettem, hogy talan nincsis pasid, sot lehet, hogy nemis volt, es irigy vagy azokra, akiknek van....lehetsz szep, ha a neveletlenseged visszariasztja a pasikat....nemerdekel ha lepontozol, akkor sem, ezt le kellett irjam...
2010. márc. 30. 13:31
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem azért lehet ez a jelenség mert ha 1 srác lát 1 oan csajt aki "nagyon szép" és magáról tudja hogy esélye se lenne annál a csajnál inkább bepróbálkozik 1 másik kicsit "csunyább" lánnyal. Sztem ez is befolyásolja egy srácot, pedig kitudja...
2010. márc. 30. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!