Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért van az hogy a bűn ronda csajok mindíg találnak maguknak pasit?
Csoporttársam (lány) kb 120 kg, igénytelen öltözék, összenőtt szemöldök, fekete mitesszeres orr. Soha nem sminkeli magát, soha nem szedi ki a szemöldökét, és még is egy éjszaka az egyetemi klubban több pasit fog magának mint akár melyik csaj. Most olyan párja van, aki húha.
Barátnőmmel agyon rágtuk már ezen a témán magunk és csak annyira jutottunk, hogy kisugárzás. Más nem lehet. Nem sajnálom tőle a pasikat, nem vagyok irigy, de olyan fura, hogy még engem max egy pasi környékez meg, őt 20.
és ha már a helyesírásnál tartunk olvasd már át mit írtál : "azok mindíg találnak maguknak pasit nemi egyet!"
nemi egyet? hogy kell érteni, hogy ők miért kefélhetnek? GYÖKÉR
Hát nemtudom.
Egy-két válaszadó nem értem minek is szólal meg......
Azért drágám mert a ronda nőket könnyebben megkapják a jó pasik,nem kell udvarolni és nem kerül pénzbe nekik.Valószínű ha téged akar összeszedni elhív moziba,vacsi vagy cukrázda ami mind mind pénzbe kerül a ronda nőt meg csak az ágyig viszi meguszta a pénzköltést udvarolni sem kell a nő meg örül hogy egy jó pasi megd*gja.
Történet.:
Mindíg ugyanazzal a "bandával"jártunk bulizni.Feltünt hogy bejövök az egyik srácnak,de sosem jött oda és nem utalt arra hogy akarna bármit is.Így összejöttem mással :D
Amiből az lett hogy mostmár 6 éve vagyunk együtt és 5 éve a férjem.Én örülök hogy így történt.....Miután megvolt az esküvö a srác elmondta így már bánja hogy nem jött oda de ő ugy gondolta az ilyen lányoknak mindíg akad hódoló bőven és az ok hogy megkapna de nem gondolta hogy meg is tudna tartani.....A férjem nem volt ilyen gyámoltalan:D
Az is a baj a ronda nők nem várják el azt amit mi,hogy 6 év utánn is elvárom a férjem udvaroljon,kedveskedjen és még sorolhatnám.
Ismerek én is olyat akinek mindíg rettenetes zsíros a haja,koszosak a körmei,a fogán ujjnyi sárga lepedék és mégis nb 1-es pasijai vannak.Miért?Mert megáll nekik első szóra.Nem kell érte küzdeni,nem kell meghóditani és még sorolhatnám.Csak a pasik szánalmasak hogy igénytelen nő is jó mert mint ők mondják lyuk-lyuk csak a keret más cimszó allatt d*gni akárki jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!