Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kedves, aranyos, okos (! ), szép lányok nehezebben találnak barátot maguknak? Míg a "káromkodósabb, butább" társaik már 4-5 fiúval jártak?
azért mert a "kedves, aranyos, okos (! ), szép lányok " jól megválogatják a pasik közül azokat akik igazán hozzá illők míg a buták és káromkodósak leállnak az első adódó pasival.
De az okos talál egy lelki társat és férjet, a buta pedig talál egy embert aki kihasználja..
Mert lenézed az embereket (legalábbis ez jön át az írásodból) és ez taszítja a férfiakat.
18/F
Szia!
Mintha én írtam volna a kérdést...:)
Sajnos a srácok többsége a plázacicákat, nagyszájú Barbie babákat részesíti előnybe. Meg a cicababákról süt, h kettőig sem tudnak számolni és azokat a srácok könnyen tudják irányítani. Ezzel szemben a talpraesett lányokon látszik, h átlátják azt, h mit is akarnak tőle a fiúk és emiatt sokszor nem is próbálkoznak náluk.
De az ilyen srácok után nem szabad bánkódni, mert nem tudnak értékelni Téged!
Előbb-utóbb Te is találsz majd valakit, akinek Te fogod jelenteni a világot!
:)
(én is hasonló cipőben járok, 19 évesen még nem volt barátom, de ami késik, az nem múlik)
Amiket előttem leírtak, mind igaz. Volt egy kísérletező korszakom és mikor hülye mindenre kapható p*csának adtam ki magam, akkor ragadtak rám a fiúk (persze azok olyanok is voltak...) és amikor okos, értelmes lánynak adtam ki magam kb felém se néztek.
Most itt vagyok a saját eszemmel, 19 évesen, nem vagyok képmutató és önmagamat adom. Lassan egy éve élek boldog párkapcsolatban az első barátommal. Boldogok vagyunk és semmi miatt nem kell aggódnom a párom miatt, hogy megcsal vagy bármi más.
19/L
Érdekes kérdés, bár én más megvilágításból nézem, mint te.
Punk vagyok, szóval az ilyen kedves, aranyos, szép, okos lányok szerint, mint amilyen Te vagy, én mindenképpen egy buta, káromkodós lány vagyok. Szeretnek a fiúk, és nem (csak) a trógerek, hanem rendes fiúk is, akiket talán eltiltana tőlem az anyucikájuk:D Nem akarok tetszeni a fiúknak, nem különösebben érdekel a pasizás (persze igényes vagyok, félreértés ne essen), de bejövök nekik. Valszeg nem IQ-ra mennek (bár az nálam megvan):D. A kisugárzás a legfontosabb, és az, hogy jófej legyél, lehessen veled beszélgetni. De ha süt rólad, hogy lenézel másokat, akkor nem leszel népszerű a fiúk körében se most, sem máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!