Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok miért magányosak, vagyis miért látni ennyi szomorú tekintetű aranyos lányt?
Szerintem a fiúk úgy vannak hogy nem mernek odamenni a nagyon szép lányokhoz, gondolják ott esély úgy sincs, ezért szednek fel kevésbé szépeket, vagyis én így tapasztalom.
19/F
én nem vagyok szép de sok fiu és o.társam szerint az vagyok
o.társam nagyon csúnya de tényleg... és mégis volt már vagy 20 barátja :| most is van neki és az se semmi pasi... szval nem értem.
te honnan veszed ezt a 95%ot? Milyen statisztikából?Attól mert te csak ilyenekkel találkozol a te hibád :S nem kellene általánosítanod -.-
ja és nem fiú vagyok, hanem lány
sokan mondják, hogy én is ilyen lány vagyok, mint amit te leírtál. hogy másoknak miért szomorú a tekintete azt nem tudom. de nekem azért mert félek, hogy kihasználnak. meg, ha belegondolsz általános iskolában mindíg csak azokat a lányokat piszkálják aki tetszik nekik vagy hót rondának tartják. és ugye egy kislány nem tudja ezt. és engem is sokat bántottak a fiúk kicsiként. a gúnyos mosoly és a lélekig hatoló gonosz szavak és mondatok sajna megmaradnak bennem. és nem csak a szavak és mondatok, de az is amikor megütöttek, vagy le akartak lökni a lépcsőn vagy csak bezártak a fiú wc-be.
nem tudom, hogy a többi "szép lány" milyen multtal és háttérrel rendelkezik, de én ilyennel. és sajna ezen senki nem tud változtatni egykönnyen. én a fiúkban csak a barátot látom és nem a pasit. és, ha egy fiú közeledni akar hozzám és megijedek. sajna ilyen az élet. remélem a többi lánynak nincsenek ilyen szörnyűségek a múltjában.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!