Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok miért magányosak, vagyis miért látni ennyi szomorú tekintetű aranyos lányt?
ma 14:25
velem pontosan ez a helyzet.
Ráadásul engem később ki is használtak.
Ráadásul senki sem mer kezdeményezni, zavarban vannak, én pedig nem szeretem megtenni az első lépést..
szerintem nincs olyan h jó nő és egyedülálló (de ha mégis akk vagy hatalmas az egója vagy a híre :D)
21f
ma 14:42 vagyok.
Igen, és pont ez az, nincs is jelenleg senkim.
Valahogy rám is a "menőcsávók" hajtottak, akik amint írtam rendesen ki is használtak
Nem tudom, majd csak lesz valami. :)
a legtöbb pasinak, ha nem fekszik le vele a csaj azonnal, már nem is kell neki..gondolom ezért
15/L
19 éves srác vagyok. Tavalyi év közepéig nem igazán értettem ezt a jelenséget én se. A szép lányokat alapvetően négy kategóriába lehet sorolni.
-buta
-öntellt
-félénk
-ribanc
Olyannal, amelyiket egyikbe se lehet sorolni, nem találkoztam. Sajnos, félénkkel se sokkal, ribanccal meg butával viszont sajnos annál többet. Elviselhetetlen, ha egy csaj buta vagy öntellt, a ribancot meg gondolom, nem kell magyarázni. A félénk lányok meg félénkek, és általánosságban tartanak tőlem, mivel életstílusra és öltözködésre leszűkítve én is a bunkó stílusú srácok életét élem (cigizek egy ideje, arrogáns vagyok, és mivel emiatt eleve kizárják a lehetőségét, hogy megismerkedjek velük, így nem tudják, hogy általában milyen vagyok).
A világ fura. Nem lehet megmagyarázni, hogy mi miért alakult így, én viszont hiszek abban, hogy idővel találok majd egy olyan lányt, aki a legtöbb dologban olyan, amilyet én keresek. Addig meg tedd a dolgaid, ahogy jónak látod, de ne élj Casanova-életet, mert annak híre megy.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!