Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szép lányok miért magányosak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép lányok miért magányosak, vagyis miért látni ennyi szomorú tekintetű aranyos lányt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 14:14
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
nézzd amúgy én is szerelmes vagyok egy hölgybe,de szeretnék vele szeretkezni is.szóval a kettő elfér egymás mellet békességben.
2010. jún. 4. 14:30
 12/45 anonim ***** válasza:
34%

A szép nőktől félnek a férfiak.

Ennyi.

2010. jún. 4. 14:34
 13/45 A kérdező kommentje:
de az a baj,hogy akkor a szép nők ráfanyalodnak a gengszteres stílusú "raj" emberekre,vagy nem ,mintha ezt látnám!?
2010. jún. 4. 14:35
 14/45 anonim ***** válasza:
66%

Nézegetik, bámulják őket persze, de cselekedni csak kevesen mernek.

Na és persze főleg nem az, aki a nőnek tetszene.

(tapasztalat)

2010. jún. 4. 14:35
 15/45 anonim ***** válasza:
78%
nekem sokan mondják h szép vagyok és ezt nem mindenki a kultúrált keretek között teszi (pl. mikor azt mondja hangosan a haverjának h nézdd már azt a csajt de meg.asznám) és ez olyan érzés h csak arra kellek nekik. és am én is próbáltam már közeledni egy pár sráchoz és látszot rajtuk (hiába gyakorlott) hogy teljesen zavarba jött. és am nem mindenki és nem mindig szomorú de van amikor egy olyan érzés fog el h sokan sexelnének velem de komolyra meg nem igazán gondol a pasi.
2010. jún. 4. 14:37
 16/45 anonim ***** válasza:
37%
Képzeld, már 3 éve van barátom:) és a baráti körömben sem ismerek olyat, akinek csak arra kellenek a lányok, persze kivételek vannak, de akkor se túlozzál a 95%oddal sztem :D hány éves vagy?Nem hinném h olyan sok tapasztalatod van, ahogy így látom.De ha meg tudod h olyanok vannak körülötted, akkor tegyél is ellene!Nem kell bedőlni meg stb
 17/45 anonim ***** válasza:
62%
túl magasra teszik a mércét
 18/45 A kérdező kommentje:
és ha valaki zavarba jön az miért kizáró ok?
2010. jún. 4. 14:38
 19/45 anonim ***** válasza:
22%

utsó előtti vagyok megint...

most ltáom h fiú vagy, akkor meg elég érdekes a kérdésed ha magadat is belesorolod(???) :D

2010. jún. 4. 14:38
 20/45 A kérdező kommentje:
nem sororlom bele magamát a kérdésembe,nem vagyok lány csak ezt látom elég sokszor,és szerelmes vagyok egy nőbe akivel szeretkeznék,ezt írtam.
2010. jún. 4. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!