Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok miért magányosak, vagyis miért látni ennyi szomorú tekintetű aranyos lányt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 14:14
31/45 anonim válasza:
Engem is szépnek tartanak, vagyis kicsivel az átlag felett, bár én ezt annyira nem érzem.De én is szomorú vagyok mert nem sokan próbálkoznak be csak nézegetnek.Mostanában nem is próbálkozott senki.Elég szomorú vagyok és ez látszik is rajtam.De valamelyik nap iszonyú jó kedvem volt és elmentem egy olyan srác mellett, aki tetszik és eléggé utánnam nézett.Szóval megpróbálok minél vidámabb lenni és elcsábítani őt.
L18
32/45 anonim válasza:
Én is kinéztem am egy lánykát.. egy egyetemre járunk, de sajnos csak annyit tudok róla, hogy felsőbbéves. Az egyetlen gondom az, hogy ezen kívül kb semmit se tudok róla. Mivel vizsgaidőszak van, kétlem, hogy mostanában találkoznék vele, nyáron meg külföldön leszek...
19F megint
33/45 anonim válasza:
20 éves létemre nem találok magamnak rendes pasit. Akikkel eddig jártam, azok jobban szerették a tükörképüket, mint bármi mást. Akivel boldog lennék, annak családja van, még egy kizáró ok. Általában a bunkó, arrogáns s.eggfejek találnak meg maguknak. 2 éve vagyok egyedül, és lehet bután hangzik, de addig várok, amíg el nem jön az, akivel tényleg boldog lehetek. Nem fogom pazarolni az időmet a sok gyökérre. Ezért is vagyok 2 éve egyedül, de nem érdekel. Amúgy megkérdezhetem, hogy miért nem lehettek együtt azzal a nővel, akit szeretsz? Hogyan lehetsz szerelmes belé, ha nem lehettek együtt? Vagy ezt csak a szexre értetted?
34/45 A kérdező kommentje:
számomra szerelem első látásra,de a mukahelyi kapcsolatokat nem akarok kialakítani mert csak bonyodalmat okoz:(
2010. jún. 4. 18:07
35/45 A kérdező kommentje:
meg én 22 vagyok és ő egy kicsit idősebb nálam,és a társadalmi normák,ezt nem engednék:(
2010. jún. 4. 18:11
36/45 anonim válasza:
Ilyen csajom volt nekem is. Angyalbőrbe bújt démon!!!!
37/45 A kérdező kommentje:
milyen?
2010. jún. 4. 18:14
38/45 anonim válasza:
Ha az ember szerelmes, akkor a kor és a társadalmi normák, stb nem számítanak! Lehet, hogy a munkahelyi kapcsolatok nem működnek, de máris tudok egy jó példát mondani ez ellen. A szüleim egy munkahelyen dolgoztak, ott ismerték meg egymást. 20 éve házasok, és minden a legnagyobb rendben! Úgyhogy szerintem ez ne legyen akadály!;-)
39/45 A kérdező kommentje:
igen ,ez szép és jó,de Ő a főnököm és 15 évvel idősebb nálam szóval lehet annyira nem vállna be,bír engem de majdnem ennyi idős a fia,erre mondj valamit.
2010. jún. 4. 18:18
40/45 anonim válasza:
A kor még mindig nem számít. Viszont mindent én se tudhatok, honnan tudtam volna, hogy a főnököd??? De ha ő is belemenne a dologba, akkor nem számítana. Az más kérdés, hogy családos e.... Gondolom van férje. Ha meg nincs, akkor szabad az út, nem? Te mit érzel? Tetszel neki, vagy csak szimplán jó főnök-alkalmazott viszony van köztetek? Küldött jeleket feléd, amiből arra következtethetsz, hogy lehetne köztetek valami? Ha ezekre tudsz válaszolni magadban, akkor lelki erőt kell gyűjteni és elé kell állni. Elmondani az érzéseidet. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!