Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok miért magányosak, vagyis miért látni ennyi szomorú tekintetű aranyos lányt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 14:14
41/45 A kérdező kommentje:
rendes vagy,hogy így próbálsz segíteni,csak ez élőben azért máshogy van mint itt a monitoron:(ritkán látom kb hetente egyszer akkor fölfelé kerekítettem,szinte ezért élek,várom a napot,hogy eljöjjön amikor láthatom,mondjuk ahol dolgozok van bent róla 3darab kép,nem tudom hogy került oda,de nem irodai dolgozó vagyok szóval nem mindig vagyok ott
2010. jún. 4. 18:28
42/45 anonim válasza:
Ha az ember akar valamit, akkor előbb utóbb megszerzi magának. Ha te úgy veszed észre, hogy ő sem közömbös irántad, akkor elgondolkodhatsz azon, hogy mi lenne ha elhívnád randira, vagy ilyesmi. De ha esélytelen a dolog, akkor jobb továbblépni. Tudom, hogy nehéz, de ez az élet. Le kell győzni a nehézségeket. A legegyszerűbb megoldás, ha új munkahelyet keresel. De ez olyan, mintha menekülnél. Keress magadnak egy hozzád illő lányt, aki elfeledteti veled ezt a nőt. Tudom, most az mondod, hogy úgy sem fog menni, de ha magadnak akarsz jót, akkor meg kell próbálni. Csak magadat kínzod azzal, ha reményeket fűzöl ehhez a kapcsolathoz, amikor tudod te is, hogy reménytelen... Azért próbálok segíteni, mert sajnos nekem is át kellett élnem ehhez hasonlókat.:( Tudom, hogy nehéz. Sok sikert.
43/45 A kérdező kommentje:
rendes vagy hogy ennyit segítesz,pont most jöttem be kinntről és egy lánnyal ismerkedtem már évek óta mentünk el egymás mellett,most hosszabbat beszélgettünk,igazából nem is lenne rossz,de egyszerűen a modora,vagy csak lehet h zavarban volt:(
2010. jún. 5. 23:06
44/45 A kérdező kommentje:
persze,hogy lehetetlenek tűnik,de meg fogok próbálkozni,nála biztosan,bár plátói szerelem fűz hozzá.
2010. jún. 5. 23:08
45/45 anonim válasza:
szép lányok ismegöregszenek, és akkor csk ráncos banyák maradnak,. Nah, akkor kerül összhangba a belső a külsővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!