Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kedves, aranyos, okos (! ), szép lányok nehezebben találnak barátot maguknak? Míg a "káromkodósabb, butább" társaik már 4-5 fiúval jártak?
A kérdés jogos, és tényleg igazuk van az előttem szólóknak, hogy a buta libákat könnyű kihasználni.
De én a másik véglettel is találkoztam (sajnos). A kedves, aranyos, okos és szép lány (akit meg szerettem volna ismerni - komoly szándékkal teszem hozzá... magyarul nem megvágni és otthagyni ha így érthetőbb) annyira megszokta már, hogy egyedül van, hogy nem engedett magához senkit közelebb. És ezt nem csak én tapasztaltam (:
Szal egyik véglet sem jó
18/f
Sziasztok! Nem... nem nézem le az embereket... Csak próbáltam egyszerűen fogalmazni...:$ Egyébként nálam max az okos az ok... De nem tartom magam vmi szépnek...
De egyik barátnőm tiszta ilyen, mint amit leírtam... De tényleg.. Tök jól el lehet vele beszélgetni... Egyébként 14 éves vagyok. Jó, persze itt jöttök majd azzal, hogy milyen fiatal vagyok...:) De akik olyan "plázacicák", nekik már ilyen idős korukban már 5. vagy 6.... Miközben mindenhol azt olvasni, hogy a fiúk az kedves, aranyos, okos... lányokat szeretik...:O és köszi a válaszokat.:D
Arany-tündér-virágszál!
Nagyon jól látod. Gondolom, magadat a fentiekhez tartozónak vallod.
Mindez azért van, mert a fiúkat a fütyijük vezérlik. Nekem elhiheted, öreg csóka vagyok. Szóval az oksabb csajokat nehezebb felfűzni a dákóra. Őket az igényesebb fickók igyekszenek becserkészni, mert az intelligencia is fontos számukra. Ne sajnáld, hogy nem legyeskednek körülötted a pinabubusok. Légy büszke arra, hogy akármelyik lepedőakrobata nem akar magaalágyűrni. Megtalálod a magadhoz illő intelligens társadat, akivel köcsönösen jól érzitek magatokat-egymást. Üdv: Simi papa
nah igen ilyen az én esetem is... :D
nem játszom meg magam.. nem ölelkezek minden folyósón más pasival... és engem is nagyon zavar ez az egész.. h a szép, agyatlan libáké leghelyesebb pasik.. de rájöttem.. hogy nem mindig a legjobbat kell keresni.. mármint külsőre :) persze azért lehessen az illetővel megjelenni :)
és nagyon sok türelem kell, hogy megtaláld azt, akire vártál.. itt is egy idézet: "a boldogság titka az, hogy elérhető céljaink legyenek" <-- sztem ez tök igaz..
de azt tudd h tökéletes pasi nincs, meg tökéletes ember se.. biztos neked is vannak hibáid.. és én vagyok az egyik élő példa rá.. h igenis meg lehet találni azt a valakit.. nemrég óta egy aranyos kedves fiúval randizgatom.. és ő sem az a fajta.. hogy már rögtön lepedőakrobatázik.. persze mint minden normális kapcsolatban.. az is ki fog egy idővel alakulni..
szal olyan fiút nem találhatsz aki azért jár veled hogy fogja kezed..
szóval kitartás : ) és mozdulj ki otthonról.. akár egy meccsre v mozi vmi..
12:40
Szó nincs arról, hogy akinek a gyorsan magaalá gyúrhető luvnyák kellenek, azok bunkók, hanem az, hogy a ribiket könnyebb felfűzni a dákóra. Mit említettem, elsősorban a fütyi vezérli a hímeket. Ez van!
talán mert a 'kedves aranyos okos' lányok azért okosak, mert megválasztják a legszimpatikusabb barátot, míg a 'káromkodósabb, butább' minden második fiúval lefekszik, csak hogy legyen valakije.
/ez az én véleményem/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!