Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, hogy nem találnak maguknak párt?
Az ilyen lányoknál az szokott lenni a probléma, hogy a herceget várják a fehér lovon és le se köpik a hasonló kaliberű fiúkat. Így képesek rendkívül sokáig várni, mire lejjebb adják az igényeiket.
Persze nem mondom, hogy feltétlenül ott is ez van, de vannak nekem is hasonló kaliberű barátnőim és kivétel nélkül ez volt a gond náluk.
Van aki meg már túl sokszor adta lejebb az igényeit és inkább már egyedül van :-)
Rossz helyen keresgélnek a barátnőid valószínűleg...A férfiak pedig gyávák:-)
Hej! Nekem lenne egy kérdésem, pontosan mit értesz az alatt, hogy nem találnak párt? Törekedtek rá, de nem jártak sikerrel.
Légyszives írjál nekem még egy kicsit erről bővebben, akár itt, akár e-mailemre is írhatsz. Kiváncsi lennék konkrét helyzetekre is. Mert szerintem konkrét dolgok nélkül nehéz ilyenben segíteni.
Érdemes lehet elolvasni...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ATIS
Srcáok nekemis van egy ien kaliberű unoka tesom lány és nemvolt még fiuja de 21 éves ő neki pl azért nem volt még fiuja ert a tanulást tartotta előnybe és tarja még de már akar fiut de az is igaz hogy fiuk probálkoztak nála de semmi szóval félnek ezek a lányok én ugy vettem észre értitek nem kell félnetek mitől? megéri meg probálni csak normális sráccal kezdjetek értitek ezt űzenem az első kérdezőnek aki ugye ezt a kérdést kirrta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!