Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önbizalom hiányos fiúk hogy találnak párt maguknak?
Neten:)
Ha nem mersz odamenni egy nőhöz és beszélgetni vele amikor tetszik, nem marad más, mint a netes ismerkedés. Nagy előnye a dolognak, hogy muszáj vagy beszélgetni vele online, és több dolog derül ki rólad és róla is, mire találkoztok,így oldottabb a légkör is.
Hajrá!
Biztos nem lehet, könnyebb, mint egy önbizalom hiányos lánynak. Vagyis nekem lány létemre sem megy az ismerkedés.
Amúgy magadról kérdezted ezt, ugye?
Hány éves vagy?
20 vagyok
Neten nem ismerkedek, ott kevesen vannak akik ismerkednének és a könyékben laknak.
Úgy, hogy feltolod a pi*sád erre a weboldalra mint én :D
És szépen meghallgatod, elolvasod az összes első mezőben lévőket, utána a második menőben lévőket!!! Hidd el -főleg Brian Tracy- ezek csodát tesznek veled!!!
f17
"Úgy mint az én férjem:D Én kezdtem ki vele nem is kicsit:) Mára már boldog házasságban élünk:)"
Hát velem nem kezdett ki senki, nem is várom hogy a számba repüljön a sült galamb :)
Én a neten ismertem meg a barátomat.
Nem szándékosan jártam ismerkedni, játékon keresztül leltünk egymásra. Konkrétan egy német Lineage oldalon, majd együtt CoD-oztunk, sokat dumáltunk. Amiben jó volt azt tőle kérdeztem meg, és adtam a válaszára, szal végül is így kezdődött.
A net egész hasznos dolog, akár olyan helyre is fölmehetsz ahol profilok vannak, nem tudom, én anno 15 évesen hotdog mániás voltam, mára nem tudom mik ilyen téren a menő dolgok :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!