Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Miért van az hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért van az hogy a bűn ronda csajok mindíg találnak maguknak pasit?

Figyelt kérdés
Miért lehet az hogy az ojan nők akik igénytelenek rondák azok mindíg találnak maguknak pasit nemi egyet!Ők könyebben megszerezhetők?Lehet hogy egyszerűen aki ad magára ahoz nehezebb odamenni és megkérdezni tőle vagy ráhajtani mert felmerül a pasikban hogy mivan ha visszautasit?
2010. márc. 30. 10:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

mindenkinek más jön be. lehet, hogy te azt mondod, hogy bűn ronda, mást viszont megfognak pl a szemei, vagy a tekintete.

persze lehet az is, amit előttem már mondtak páran, hogy mindegy, csak luk legyen rajta.

meg ugye az is közrejátszik, hogy csak dugni kell, vagy egy normális párkapcsolatra.

2010. márc. 30. 13:34
 22/28 anonim ***** válasza:

nem a plasztikcicababák a szép lányok. szerintem azok közül van sok bűn ronda, aztán magukrateszik a csillivilli sminket és azt hiszik hogy ők a legszebbek. és csak a kinézetre mennek. de nem minden a kinézet szerintem:)

17/F

2010. márc. 30. 15:44
 23/28 anonim ***** válasza:

mi meg azt nem tudjuk hogy miért van az hogy a bűn ronda srácok mindig találnak maguknak jó csajt... erről ennyit. Mert szemét az élet.

14/f

2010. márc. 30. 17:18
 24/28 anonim ***** válasza:

miért gondolják a "menők", hogy a "rondáknak" nem jár párkapcsolat?

a ronda csajoknak azért van pasijuk, mert nem másokkal vannak elfoglalva...

2010. márc. 30. 18:04
 25/28 A kérdező kommentje:
Az ugymond csunyább srácokhoz könyebb odamenni.Mert egy ojannal szembe aki nagyon bejön vannak az emberbe gátlások.Viszont egy csunyább sráccal ugy van az ember hogy tuti bejövök neki és nagyobb önbizalommal lép oda a lány.
2010. márc. 30. 21:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Én szerintem itt valami más van a dologban. 20 éves vagyok, ronda pasi. Tehát elismerem tényleg az vagyok. Megyek az utcán mindenhol kinevetnek hogy húúú milyen feje van már, meg tényleg mindenki csak röhög rajtam. Soha nem volt olyan hogy odajött volna hozzám egy csaj. Én mehetek akárhova, le se tojnak. Ez a belső dolog is... Hiába vagy humoros, akármilyen jó belül, senkit nem érdekel. "Ez a bűnronda pasi, kit érdekel mit szövegel". Szóval én alá tudom támasztani azt a tényt, hogy szerintem itt nem a belső, meg nem a kisugárzás játszik szerepet. Én tudom, mert tapasztalom. Esetleg a pénz, vagy hát így mint a férfitársaimnál a szex. De tényleg, esélyem nincsen senkinél, hiába vagyok kezdeményező. Szóval azért mert egy ronda csajnak jó pasija van, vagy egy jó csajnak ronda pasija, ott valami van a háttérben. Mert minden a vizualitásról szól. Sőt, hát én sem járnék egy ronda lánnyal, pedig én ronda srác vagyok. Tehát én ezt a szöveget nem hiszem el hogy kisugárzás, meg jó belső.
2010. ápr. 4. 23:02
 27/28 anonim ***** válasza:

mi az, hogy "bűn ronda" csaj? az a baj, kedves kérdező, hogy vkinek a testi adottságait te egy egyetemes morális kategóriába sorolod. pedig meg kéne tudnod érteni, hogy a szépség és a csúfság igen szubjektív dolgok.

engem pl. a gimiben csúfoltak, hogy milyen ronda lábam van, és szoknyát aztán a büdös életben ne vegyek fel.

aztán 5 évvel később egy reklámfilmben voltam lábdublőr, a kis hülye pocsök a gimiből meg csorgathatták a nyálukat.

egyébként meg ne feledd: a hús romlandó. és ez egy örök érvényű igazság.

valószínűleg te vagy az, aki az emberekben a bennük levő szépséget nem vagy képes észrevenni. ez a te hibád, nem az övék, neked kell rajta dolgozni, nem nekik...

2010. ápr. 5. 09:16
 28/28 anonim ***** válasza:
Mindig*
2016. máj. 12. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!