Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért van az hogy a bűn ronda csajok mindíg találnak maguknak pasit?
mindenkinek más jön be. lehet, hogy te azt mondod, hogy bűn ronda, mást viszont megfognak pl a szemei, vagy a tekintete.
persze lehet az is, amit előttem már mondtak páran, hogy mindegy, csak luk legyen rajta.
meg ugye az is közrejátszik, hogy csak dugni kell, vagy egy normális párkapcsolatra.
nem a plasztikcicababák a szép lányok. szerintem azok közül van sok bűn ronda, aztán magukrateszik a csillivilli sminket és azt hiszik hogy ők a legszebbek. és csak a kinézetre mennek. de nem minden a kinézet szerintem:)
17/F
mi meg azt nem tudjuk hogy miért van az hogy a bűn ronda srácok mindig találnak maguknak jó csajt... erről ennyit. Mert szemét az élet.
14/f
miért gondolják a "menők", hogy a "rondáknak" nem jár párkapcsolat?
a ronda csajoknak azért van pasijuk, mert nem másokkal vannak elfoglalva...
mi az, hogy "bűn ronda" csaj? az a baj, kedves kérdező, hogy vkinek a testi adottságait te egy egyetemes morális kategóriába sorolod. pedig meg kéne tudnod érteni, hogy a szépség és a csúfság igen szubjektív dolgok.
engem pl. a gimiben csúfoltak, hogy milyen ronda lábam van, és szoknyát aztán a büdös életben ne vegyek fel.
aztán 5 évvel később egy reklámfilmben voltam lábdublőr, a kis hülye pocsök a gimiből meg csorgathatták a nyálukat.
egyébként meg ne feledd: a hús romlandó. és ez egy örök érvényű igazság.
valószínűleg te vagy az, aki az emberekben a bennük levő szépséget nem vagy képes észrevenni. ez a te hibád, nem az övék, neked kell rajta dolgozni, nem nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!