Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Komolyan ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?

Figyelt kérdés

Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...

Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)

Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...

Köszi a válaszokat :)

2012. febr. 3. 18:16
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/325 anonim ***** válasza:

:D Köszi.Megkerestem az oldalt...

Bár amilyen gyors vagy 9#....az is figyelemre méltó.

Én is tanulok nyelveket,bár annyira nem élvezem,bosszant ha nem értem...de nagyon fontosnak tartom.

L

2012. febr. 9. 21:32
 262/325 anonim ***** válasza:

#9es vagyok

L! Nincs mit! Sok sikert! :) Hát a világrekordhoz képest elég lassú vagyok még így is. :D

2012. febr. 9. 21:43
 263/325 anonim ***** válasza:
Na erről én is fogok nézni videókat és leírásokat. Szerintem meg a nyelv a legfontosabb, ezért mondtam:) Elengedhetetlen a külföldi munkavállaláshoz/élethez.
2012. febr. 9. 21:45
 264/325 anonim ***** válasza:

Még... :)

L

2012. febr. 9. 21:45
 265/325 anonim ***** válasza:

Én lennék a jogász, de csak most olvastam, bocsi.

Bejutni sajnos nagyon nehéz lesz, már ha államilag finanszírozottra akarsz bekerülni. Eleve csak az ELTE és Pázmány kapott állami ösztöndíjas helyeket, a vidéki egyetemek nem. Ez azt jelenti, hogy a ponthatár olyan 490 pont felett lesz.

Ha bent vagy az egyetemen, akkor az csak tőled függ. Nem kimondottan nehéz, hanem inkább sok az információ.

Ha jó vagy, akkor (jó) munkád lesz. Aki summa cum laude végez, azért sorba állnak különböző cégek. Aki gyenge eredménnyel, az max. bírsági jegyzőnek mehet el, mert sehova nem fogják felvenni. Kivéve persze, ha az apjának van egy ügyvédi irodája, ahova beülhet egyetem után.

2012. febr. 9. 22:03
 266/325 anonim ***** válasza:
És nem tudom, hogy ki írta, de az erős nyelvtudás mindenképpen nagyon fontos.
2012. febr. 9. 22:04
 267/325 anonim ***** válasza:

#9es vagyok

Úgy látom lecsúsztam 72%ra, úgyhogy addig most már nem írom ki a megkülönböztető nevemet. :D

Szerintem is nagyon fontos a nyelv, meg szerintem tök menő, ha valaki több nyelve is tud.

Köszönöm az infókat 74%os!

Kérdező!

A #43. hozzászólásodban írtad, hogy ezek a kocka szakmák jönnek be (ha jól értelmeztem), Téged érdekel a tőzsde világ? Csak kíváncsiságból; a matektanárom például aktívan tőzsdézik (Ő hosszútávú tőzsdei befektetéssel kereskedik), említettem, hogy én is imádom a matekot -és én is tanulok tőzsdézni, mert nagyon érdekel, és amire kíváncsi lenék, hogy az ilyen dolgok (Rubik Kocka, tőzsde, stb, minden amihez logika, matek kell) párosulnak e azzal akik szeretik a matekot (több matek kedvelő ismerősömmel sok közös hobbink, tevékenységeink vannak).

Éjszaka esett le a tantusz, hogy engem nevezett ki abnormálisnak a 67%os. Mindegy. :D

2012. febr. 10. 12:35
 268/325 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok benne most tájékozott, de már gondoltam rá, hogy nagykoromban kéne :D
2012. febr. 10. 15:33
 269/325 anonim ***** válasza:
:D jó gondolat! :D
2012. febr. 10. 17:48
 270/325 anonim ***** válasza:

Nyitott vagy,csinos,intelligens.Pont jó,ilyen lánnyal ismerkedek csak,főleg,hogy jó az alakod is.

Programozó informatikus vagyok,tudok mesélni a szakról,mert látom lehet érdekelne ;)

2012. febr. 28. 17:11
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!