Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Komolyan ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?

Figyelt kérdés

Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...

Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)

Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...

Köszi a válaszokat :)

2012. febr. 3. 18:16
 281/325 A kérdező kommentje:

végig olvastad? :O

te jó ég, minden elismerésem :D

nagyon köszi a választ :)

előző: azért nem így van teljesen, lehet hogy rossz fiúkkal vagy körülvéve :)

2012. júl. 13. 09:44
 282/325 anonim ***** válasza:
Igen, végig..elején a kérdés érdekelt a végén meg már csak örültem, hogy vannak még normális fiatalok GYK-en is:D
2012. júl. 13. 10:15
 283/325 A kérdező kommentje:
több is mint hinné az ember :P
2012. júl. 13. 10:30
 284/325 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés szerintem már csak kihívásként van itt avagy ki olvassa végig az egészet.:D

talán egyszer.

2012. aug. 1. 00:37
 285/325 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen vagy, akkor ha nem lennék szerelmes és jobban ismernélek, kellenél, szóval az önbizalmadat semmiképp ne veszítsd el!! :D
2012. aug. 1. 00:44
 286/325 A kérdező kommentje:

nem kell végigolvasni, lehet anélkül is választ írni :D

köszönöm amúgy :)

2012. aug. 1. 00:59
 287/325 anonim ***** válasza:
Emlékszem erre a kérdésre, de azóta már kétszer kitiltottak.
2012. aug. 10. 15:57
 288/325 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek a vékony lányok. :)

16/F

2012. aug. 10. 16:08
 289/325 anonim ***** válasza:

ez nagyon jó volt, megérte végig olvasni, micsoda kis minirandi ment itt le mindenki szeme láttára :D sokkal izgibb volt mint a barátok közt :D

Am én is szoktam ilyet aztán amikor vki privibe folytatná mindig visszaterelem a kérdéshez h ne haggyuk ki a többieket se :D

2012. aug. 25. 22:14
 290/325 A kérdező kommentje:
végigolvastad? :D grat :D
2012. aug. 25. 22:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!