Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Komolyan ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?

Figyelt kérdés

Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...

Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)

Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...

Köszi a válaszokat :)

2012. febr. 3. 18:16
 271/325 A kérdező kommentje:

köszi :D

jaj ezt ne még a végén elbízom magam :D

2012. febr. 28. 17:20
 272/325 anonim ***** válasza:

Mit is ne? :D

Vagány csaj vagy egyre jobban tetszel ;)

2012. febr. 28. 17:21
 273/325 anonim ***** válasza:

De én imádom a vékony lányokat!!!

Ha Debrecen környéki vagy írj privátban.

2012. márc. 13. 19:04
 274/325 anonim ***** válasza:
90%
Én nem szeretem a vékony nőket, inkább a van mit fogni, meg egy kis has is szexy, olyan jó simogatni, puszilgatni a hasát, egy sovány lánynak meg löttyedt a bőre, nincs hasa, a gömbölyded nőies formák a jók, nem egy agár, az nekem nem nő.
2012. márc. 13. 19:05
 275/325 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy ne végletekben gondolkodjatok. Egy lány nem vagy nagyon sovány, vagy dagadt disznó állat.

Szerintem megvan az a kis kerek forma, ami szép. Nem kell egy lánynak 100 kg-nak lennie, mert az nyílván nem túl esztétikus és kevesebb embernek jön be, de ne is legyen 42kg a 170 cm-hez. De én is sok barátomtól hallom, hogy egy lány ne legyen deszka, hanem azért jó, ha nem csont és bőr.

2012. jún. 13. 20:05
 276/325 anonim ***** válasza:
Ennyi választ még nem láttam :D
2012. júl. 4. 13:14
 277/325 A kérdező kommentje:
xD pedig ez nem a legtöbb
2012. júl. 4. 13:17
 278/325 anonim ***** válasza:
Miért, hol van a legtöbb? Tudsz linket mutatni? :)
2012. júl. 6. 17:25
 279/325 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem olvasom végig a 191 hsz-t. Miről beszélsz te? A pasiknak csak a vékony csajok jönnek be! Én kövér vagyok és nemhogy nőnek nem néznek, de még emberszámba se vesznek! Nehogy meghízz, legyél minél anorexiásabb, csak akkor lehetsz boldog!
2012. júl. 12. 23:24
 280/325 anonim ***** válasza:

És küldetés befejezve!:D Még egy ember aki végigolvasta a hozzászólásokat xD :D

Utolsónak: Minél anorexiásabb?..jó tanács...még valami zseni ötlet?:D..o.O"

Kérdező:Bár szerintem már rég "túlléptél"ezen a kérdésen, talán már törölted is a kérdéseidből, azért leírom a választ:D

Szerintem pont jó alakod van, igaz vékonyabb vagy, de nem a túl vékony, anorex típus..pont jó, magassághoz illik és formás vagy(bár ez furcsán hangzik egy lány szájából xD:D)

Stílus stimmel, (bár írtad, hogy változatos az öltözködésed) , nyílt vagy ahogy látom majdnem minden téma iránt, okos vagy és rendes. Szóval mondhatnám, hogy egy vagy a kevés "tökéletes" lány közül:D

UI: NEm mértem le mennyi a rekordom, de én is rubik kockáztam, igaz annak vagy 1 éve:D

Egy másik informatika iránt érdeklődő kommentelő

16/L

2012. júl. 13. 00:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!