Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Komolyan ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?

Figyelt kérdés

Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...

Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)

Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...

Köszi a válaszokat :)

2012. febr. 3. 18:16
 311/325 anonim ***** válasza:
na 308-as , ilyen a tipikus bunkó pasi.. :@
2012. aug. 26. 14:46
 312/325 anonim ***** válasza:
Nincs mit! :D Ez a dolgom.
2012. aug. 26. 20:26
 313/325 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én véleményemet kérdezed, engem nem vonz. 20/F
2012. szept. 9. 23:38
 314/325 anonim ***** válasza:

most megmondom őszintén, nekem szinte rögtön felpattan a cerka ha meglátok egyet :) főleg ha elképzelem h milyen jól nézhet ki ruha nélkül is , persze nyilván már ruhában is szexinek mondhatóak :)

rem. nem haragszol h ilyen nyiltan megmondtam, de legalább 1 vki kimondta mert ahogy nézem a többiek ezt titkolták :D

2012. szept. 9. 23:52
 315/325 anonim ***** válasza:

A normális nők vonzóbbak, meg kell találni az arany középutat.:

[link]

2012. szept. 15. 13:01
 316/325 anonim ***** válasza:

Hát az tökéletes nekem nem jönnek be a tehén tögyek :S:S söt átlagosnál joval kisebbeket szeretek jo legyen de...-.. na érted..

16/f

2012. dec. 25. 22:48
 317/325 anonim ***** válasza:
most answered question ever??:D
2012. dec. 25. 23:05
 318/325 anonim ***** válasza:

jobban tetszik, ha egy lánynak kicsi a melle :d

(nem tudom itt mi a többség véleménye, nem olvastam végig, de szerintem vannak így még ezzel páran)

2012. dec. 25. 23:07
 319/325 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Nálam nem a mellbőség a döntő szempont. :)
2012. dec. 26. 02:02
 320/325 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kérdést ennyire általánosítva nem lehet megválaszolni.

Például tizenévesen még én is irtóztam a zsírpárnáktól. De az eltelt 25 év alatt változott az ízlésem.

A feleségem szült három gyereket, meghízott. Én elfogadom őt, sőt pont így szeretem.

Még szeretőként sem vágynék egy vézna nőre.

Már a 8 éves kislányomat sem veszem az ölembe, mert a csontjai szúrják a lábamat.

Még néhány év, és eladó sorba kerül. Lesz majd egy fiatal srác udvarlója, aki pont az ő sovány testalkatára bukik -remélem-.

2012. dec. 27. 17:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!