Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?
Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...
Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)
Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...
Köszi a válaszokat :)
most megmondom őszintén, nekem szinte rögtön felpattan a cerka ha meglátok egyet :) főleg ha elképzelem h milyen jól nézhet ki ruha nélkül is , persze nyilván már ruhában is szexinek mondhatóak :)
rem. nem haragszol h ilyen nyiltan megmondtam, de legalább 1 vki kimondta mert ahogy nézem a többiek ezt titkolták :D
Hát az tökéletes nekem nem jönnek be a tehén tögyek :S:S söt átlagosnál joval kisebbeket szeretek jo legyen de...-.. na érted..
16/f
jobban tetszik, ha egy lánynak kicsi a melle :d
(nem tudom itt mi a többség véleménye, nem olvastam végig, de szerintem vannak így még ezzel páran)
Egy ilyen kérdést ennyire általánosítva nem lehet megválaszolni.
Például tizenévesen még én is irtóztam a zsírpárnáktól. De az eltelt 25 év alatt változott az ízlésem.
A feleségem szült három gyereket, meghízott. Én elfogadom őt, sőt pont így szeretem.
Még szeretőként sem vágynék egy vézna nőre.
Már a 8 éves kislányomat sem veszem az ölembe, mert a csontjai szúrják a lábamat.
Még néhány év, és eladó sorba kerül. Lesz majd egy fiatal srác udvarlója, aki pont az ő sovány testalkatára bukik -remélem-.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!