Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Komolyan ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?

Figyelt kérdés

Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...

Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)

Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...

Köszi a válaszokat :)

2012. febr. 3. 18:16
 301/325 anonim ***** válasza:

:(

azért még reménykedek a kérdezőben, reméljük betartja az igéretét, drukkolj :)

2012. aug. 25. 22:58
 302/325 A kérdező kommentje:
én ilyet írtam? :D
2012. aug. 25. 22:59
 303/325 anonim ***** válasza:

öööö.. ha jól emlékszem :D

ugye nem gondoltad meg magad? :(

2012. aug. 25. 23:02
 304/325 A kérdező kommentje:
én nem emlékszem ilyenre :D
2012. aug. 25. 23:05
 305/325 anonim ***** válasza:

Na nem vagyok egyedül az olvasgatással:D Kíváncsi leszek, hányan "futják még végig majd ezt a maratont":D

GYIK-Maraton:D

16/L..nem tudom hányadik hozzászóló korábbról:D

2012. aug. 25. 23:06
 306/325 anonim ***** válasza:
de azért lehet róla szó? :P
2012. aug. 25. 23:09
 307/325 anonim ***** válasza:

A 7. pontban csatolt kép ideális.

Szeretném, ha a lányom is rá hasonlítana, ha felnő.

Erről kellene mintázni a gyerekek babáit.

A rokonokat lebeszéltem, hogy a kislányomnak Barbie-babát adjanak. Szeretném, hogy egészségesen fejlődjön a saját magáról alkotott véleménye. Stabil határozott önképe legyen. Ne essen túlzásokba. Ne szégyenkezzen.

Ne egy aránytalan gnómmal mérje össze magát.

2012. aug. 26. 00:43
 308/325 anonim ***** válasza:

Na küldesz képet?:DD

Amúgy lehet hogy az alakod jó, de a fejed bűnronda..

2012. aug. 26. 05:00
 309/325 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, utolsó, de a kérdés a lányok alkatára vonatkozott, nem arra, hogy a kérdező személy szerint tetszik-e nekünk, így a kérdező többi tulajdonsága - a kérdés szempontjából - nem bír relevanciával.
2012. aug. 26. 09:13
 310/325 A kérdező kommentje:
köszi uccsó :)
2012. aug. 26. 14:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!