Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?
Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...
Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)
Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...
Köszi a válaszokat :)
#9es vagyok
És T-Home -od van? Ha igen, nem tudom miért más neked. Nekünk pont ellenkezőleg, most kaptunk jó pár új külföldi csatornát. :D
#9es vagyok
Igen. Nekünk is elég sok csatornánál belehet állítani az angol nyelvet, sőt valahol még plusz két féle nyelv is van. :D
Igen, kaptunk is egy levelet a T-Home -tól, hogy egy 17 éves vékonyabb testalkatú lány csatornáit adják át nekünk. Viszakoztunk mert tudtam, hogy anonimban beszélgetni fogok vele és kellemetlen lesz, de nem volt más választási lehetőségünk. :D :P
:D:D
Csak akkor van gond, ha nincs net, mert akkor IPTV sincs:D Lehet nézni rosszabb minőségbe a sima koax kábelen keresztül... Szerencsére ilyen csak ritkán van.
#9es vagyok.
Én csak annyit tudok a dobozról, hogy HD-ban adja a csatornákat, többet nem. :D
A modemből megy lan kábel a dobozba?:D
Van rajta műsorújság, alkalmazások, videotéka stb.?:D Szokott rajta üzenet megjelenni a T-Home-tól?:D Mert akkor IPTV van nektek is:D
#9es vagyok
:D
Mibe fogadjunk, hogy már nem fog visszajönni az a 67%-os válaszadó? :D
Vagy most már csak azért is vissza jön, mert feltettem ezt a kérdést? :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!