Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?
Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...
Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)
Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...
Köszi a válaszokat :)
9#es
A kedves 67%-os válaszadó -idézem: "abnormális" hozzászólásához én is hozzá szeretnék szólni:
1959. évi IV. törvény
76. § A személyhez fűződő jogok sérelmét jelenti különösen az egyenlő bánásmód követelményének megsértése, a lelkiismereti szabadság sérelme és a személyes szabadság jogellenes korlátozása, a testi épség, az egészség, valamint a becsület és az emberi méltóság megsértése.
Ebből ezt emelném ki neked: "A személyhez fűződő jogok sérelmét jelenti különösen... ...a becsület és az emberi méltóság megsértése."
78. § (2) A jóhírnév sérelmét jelenti különösen, ha valaki más személyre vonatkozó, azt sértő, valótlan tényt állít, híresztel, vagy való tényt hamis színben tüntet fel.
Ebből ezt emelném ki neked: "valótlan tényt állít".
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem esik jól az embernek, ha leminősítő jelleggel beszélnek róla, főleg nyilvánosan, mások előtt!
:D
LOL te tényleg jogot tanulsz :D
Amúgy nemhiszem, hogy bevezetik. Pl Lengyelországban is elfogadták, aztán mégsem vezették be... Hatalmas tüntetések lennének...
Amúgy hol fogok én angol filmeket nézni basszus? :O
Nem én vagyok a jogász fiú, én a #9es nevezetű 73%os vagyok. :D
Ha T-home előfizetésű TV előfizetésetek van, akkor azon van olyan funkció (csatornától függően), hogy ki választhatod a műsor nyelvét. Én ezt szoktam csinálni. :)
Ha 6 ország ratifikálja, akkor érvénybe lép. Magyarországon az ilyeneket mindig bevezetik, elég "hűséges" ország vagyunk - a rossz értelemben. :/
Nekem nincs is tévém, netről töltök le mindent. :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!