Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?
Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...
Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)
Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...
Köszi a válaszokat :)
#9es vagyok
Kérdező!
Te Rubik Kockázol? Csak azért vagyok rá kíváncsi, mert említetted, hogy matek tagozatos vagy. Egyébként én Rubik Kockázok. :D
Most már csak ketten maradtunk 73%-sak. :D
#9es
74%os jogásznak tanuló fiú!
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy nehéz e a felvételi a jogi egyetemre, érdemes e ezt a pályát választani, és a továbbiakban mennyire nehéz?
Azért érdekelne a véleményed, mert ez a "B" verzióm továbbtanulás szempontjából.
#9s vagyok
És neked mennyi a rekordod? :D
Igen, tudom, mint ahogy a zeneművészetit is, ha a BP.-i Liszt Ferencre akarok menni, akkor lehet, hogy mire oda kerülök (2-3 év) félévente 1.200.000 Ft lesz, tanulmányaim végére pedig 14.400.000 Ft jelent. (szolfézs/zeneelmélet tanáromtól hallottam az infót, nem tudom mennyire pontos) Ez az összeg egy átlagos magyar családnak pedig nem egy elérhető összeg.
Az egyik gitáros iskolatársam/barátom Németországba, Köln mellé ment ki továbbtanulni, ott csak évi 100-200.000 Ft-ba kerül egy tanév. Túl a nagy a differencia.
Ha meg "csak" Székesfehérvárra akarok továbbtanulni, akkor "csak" 300.000 Ft.
Na mindegy.
Igen, már csak ketten vagyunk 73%-sak:D Nem is baj:P
Mindenképpen zenei szakon akarsz továbbtanulni?
#9es vagyok
Könnyebb lesz így. :D
Hát szerintem igen, mert nagyon szeretek zenélni, már 7 éves korom óta hegedülök, azaz több, mint 10 éve, kb 4 éve zongorázok (de jobban mint a többi 4 éve zongorázó :P) és kár lenne ha kárba veszne. De életcéljaim közt úgy szerepel ez a szakma, hogy emellett még mást is szeretnék tevékenykedni.
Meg engem nagyon vonz a külföld, főleg Svájc, Németország és Franciaország (Európából), és így ezzel a lehetőséggel könnyebben ki lehet kerülni. :P :D De nem is a pénz miatt szeretném csinálni, hanem az élmény miatt.
Jogra nehéz bekerülni,de nem feltétlen a pontszámok,hanem a túljelentkezés miatt.Mellesleg már így is túl sok a jogász,így kapcsolatok nélkül nehezen kapnál jó állást.
Én is hasonló gondban vagyok mivel művészeti egyetemre mennék de ugye abból nem lehet megélni,nekem pedíg számít a pénz...Úgyhogy a pszichológiát néztem ki,de oda is komoly túljelentkezés van...
L
#9es vagyok.
Túl sok helyen van "telt ház". :(
Te milyen művészeti egyetemre mennél?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!