Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?
Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...
Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)
Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...
Köszi a válaszokat :)

#9es vagyok
Nekem a legjobb eredményem 30mp volt, átlagosan pedig kb 45-50mp alatt rakom ki. :D Tök jó, te vagy az első lány (igaz abszolút ismeretlenül) aki Rubik Kockázik az "ismeretségi körömben", inkább úgy fogalmazok, akivel "találkoztam", na ennél jobban már nem tudom megfogalmazni. :D :P

Képzőművészeti vagy designer :) még nem döntötem.Vagy bölcsész,valamilyen írói szak.
Rubik kocka... nekem is van,díszítő elem a szobámban...Mostanában kezdtem a kirakásán gondolkozni,de úgy nem lenne olyan szép.Na jó ez eléggé szőke nős volt. :D
L

#9es vagyok
Vicces vagy! :D Valóban jó kis dekoráció. :D Vagy akkor csináld azt, hogy veszel még 2 Rubik Kockát, így összesen 3 Kockád van, középen van az összekevert és két szélén a két kirakott, így szimetrikus lesz. :D :P

#9es vagyok
Te melyik oldalról tanultad? És te mennyi idő alat tanultad meg? :D
Én is először netről tanultam meg a Fridrich módszert, aztán innen-onnan, internetről ismerősöktől megtanultam még egy-két kirakási módszert, és most a számomra leggyorsabb, legpraktikusabb, leglogikusabbakat használom, plusz van egy-két algoritmus amit én találtam ki. :P :D

Ez tök jó ötlet :DLáttátok azt a képet,rubikkockákból?Szerintem lenyűgöző.Szívesen megismerném a művészt.
Köszi majd megkeresem a neten,megtanulom,hogyan kell kirakni,érdekelnek a kihívások.Nem is tudom,hogyan maradt ez ki eddig nálam...
L

#9es vagyok
73%-os, tanuld meg te is, ha érdekel, nagyon jó dolog. Megfogadom a tanácsod, én jelenleg olaszul, angolul és itthon németül tanulok, imádok nyelveket tanulni. :D

#9es vagyok
L! Én láttam, lenyűgöző. :D A rubikkocka.hu -n kezdtem el annak idején, ott megtanulhatod az amatőr, kezdő módszereket, a videós verziót javaslom. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!