Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Komolyan ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?

Figyelt kérdés

Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...

Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)

Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...

Köszi a válaszokat :)

2012. febr. 3. 18:16
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/325 anonim ***** válasza:
Én is akartam reagálni, de nagyon jól összefoglaltad:) Úgyhogy csak nyomok egy lájkot rá:D:D:D
2012. febr. 7. 23:24
 202/325 anonim ***** válasza:

Köszi! :DDD

A helyesírási hibákért elnézést! Mobilról pötyögtem. :D

2012. febr. 7. 23:39
 203/325 A kérdező kommentje:

jaj kösz nektek, hogy megvédtetek :DD ^^

67%-os: a kérdést pont azért tettem fel, mert az olyan testalkatú csajokra, mint akit te is linkeltél, írták hogy tökéletesek, és az annál vékonyabb már nem jó. meg képet csak a kérdés kiírása után raktam fel, mivel tök sokan kérték, üziben is. mondjuk sejtem, hogy csak az volt a lényeg, hogy valakit beolthass, úgyhogy mondhatok én neked bármit...

2012. febr. 8. 15:36
 204/325 A kérdező kommentje:

mellesleg honnan szeded, hogy 27 éves koromra felszedek 20 kilót? -.-

És azt, hogy milyen a világ, már rég tudom... De nyilván számodra minden tini aki esetleg nem néz ki rosszal hülye p.csa. Nem tudom ki a buta :))

2012. febr. 8. 15:38
 205/325 A kérdező kommentje:
rosszul
2012. febr. 8. 15:38
 206/325 anonim ***** válasza:
54%

Az új hozzászólónak még csak annyit akarok hozzá fűzni -elég kukackodós kedvemben vagyok-, hogy:

Amennyiben nem te vagy az általad belinkelt, megosztott kép tulajdonosa, akkor jó ha tudod, hogy ezen cselekedeted beleütközik a következő jogszabályba:

1959. évi IV. törvény, Polgári Törvénykönyv

80. § (1) A személyhez fűződő jogok megsértését jelenti a más képmásával vagy hangfelvételével kapcsolatos bármiféle visszaélés.

(2) Képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához - a nyilvános közszereplés kivételével - az érintett személy hozzájárulása szükséges.

75. § (1) A személyhez fűződő jogokat mindenki köteles tiszteletben tartani. E jogok a törvény védelme alatt állnak.

"Na, csak, hogy érezzük a lényeget is." -ahogy Te mondanád, ezt lehetne jelezni a képen feltüntetett "N. Judit" nevű hölgynek, aki nem biztos, hogy jó néven venné, hogy csak úgy megosztogatod a képét a neten. :)

"Kis buta!" -idézem.

Kérdező!

Remélem, ettől nem lett kisebb az önbizalmad, semmi okod nincs rá. Tök jól festesz azon a képen!

Üdvözlettel: A #9-s!

2012. febr. 8. 17:16
 207/325 anonim ***** válasza:
Nos, akkor reagálnék. A SOPA nem lett elfogadva, ha jól tudom. Kettő: A belinkelt kép az internetről lett ide belinkelve, tehát, már valaki oda feltette. Ha annyira vágod a törvényeket, akkor azt is tudod, hogy ez nem törvénysértés, mivel nem én tettem fel a netre, hanem csak itt találtam. Három: a kis kérdező lány is más képét linkelte be az elején, így sajnos, akkor ránézve is érvényes lenne ez a törvény? Négy: akinek N. Judit telt, az abnormális, mivel ő egy gyönyörű nő, bár gőzöm sincs ki ő, de a kép önmagáért beszél. Öt: azért kis buta, mert nem jól csinálta, és átláttam a szitán. Ennyi. Ezt nem értem, miért nem lehet elfogadni. Ezen az oldalon mindenkinek megvan a joga a véleményéhez, nektek is, nekem is. Nekem nem az, ami nektek, így én vagyok a kisebbség, akit ki kell utálni.
2012. febr. 8. 18:50
 208/325 anonim ***** válasza:
54%

#9es vagyok.

"...más képmásával vagy hangfelvételével kapcsolatos bármiféle visszaélés."

Az egy dolog, hogy más rakta fel, élt vissza, de te is visszaéltél ezen az alapon, mert akkor sem kaptál engedélyt N. Judittól, hogy belinkeld ide. Attól, mert más rakta fel, attól ez a kép még mindig N. Judit, vagy a kép elkészítőjének tulajdonában áll, Őt illeti a tulajdon jog.

Ha figyelmesebben elolvastad volna (megint) a fentebb írott jogszabályt, akkor nem hagyod ki ezt a fontos kis mondatot: "...a nyilvános közszereplés kivételével", a Kérdező által belinkelt kép egy online ruhabolt képe. Szóval a Kérdező nem sértett jogszabályt!

Szerintem akkor sincs gond, ha a Kérdező önbizalom megerősítés céljából tette fel a kérdést, megakart bizonyosodni arról, hogy jól néz ki -persze, ha ez okból tette fel-, ezzel semmi gond.

Igen, úgy néz ki, nekünk más a véleményünk, mint neked. Szó sincs kiutálásról, csak reagáltunk a véleményedre. Jegyezzük meg, azért nem a legszebb hangnemben írtad, így én nem is várnék pozitív válaszokat a Helyedben.

Kérdező! Én továbbra is tartom a véleményem, jól nézel ki így! :D

2012. febr. 8. 19:14
 209/325 anonim ***** válasza:

67%!

Nem azzal van gond, hogy más a véleményed. Hanem azzal, hogy mindezt támadó, arrogáns stílusban írtad le.

2012. febr. 8. 19:50
 210/325 A kérdező kommentje:

há azért sztem elég jól csináltam, ha te vagy az első aki leolt :) amúgy meg mi ez már hogy mekkora hülye vagyok, hogy azért raktam fel, mert azt akarom, hogy dicsérjenek?

miért azt akarjam, hogy szidjanak, vagy mi? amúgy már hatodszorra mondom el, hogy azért tettem fel, mert kíváncsi voltam, hogy soványnak számítok-e! És a dicséretek nagyon jól estek, de hát ezzel most mi baj van?

2012. febr. 8. 19:51
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!