Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?
Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...
Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)
Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...
Köszi a válaszokat :)

Nekem sötétzöld és barna. :D
Én is úgy értettem, hogy főleg ez a szín párosítás tetszik, de ugyanúgy tetszhet egy szőke, kék szemű lány...
Azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, hogy a képeden látható öltözékhez képest neked milyen fiú stílus tetszik. (pl.: én stílusosan, elegánsan öltözködöm a hétköznapokban, és az ehhez hasonló lány/hölgy öltözködési stílus jön be)

Na, csak, hogy érezzük a lényeget is. Itt arról van szó, hogy egy tini, aki jól néz ki, és tudja magáról, befényeztette magát. Ok. Eddig ez rendben is volna, mert tudjuk, hogy a tinik vékonyak, jól néznek ki stb. Majd 10 év múlva plusz 20 kilóval és 3-4 sz@pással a hátad mögött megtudod, milyen a való világ. De az, hogy ezek a huszon-harminc éves kockák itt tolnak, és mindenkinek a sovány, vékony jön be, na ez már felháborító. Ha kiteszel egy ilyen képet [link] ami nálad azért teltebb, akkor erre írják, hogy tökéletes!
Kis buta!

1. Ha figyelmesebben elolvastad volna amit írtunk, akkor:
-rájössz, hogy itt 3 fiatal ember beszélgetett a kérdezővel (plusz a végén egy lány), mind 25 éven aluliak voltunk.
-rájössz, hogy mi nem azt hangsúlyoztuk, hogy mindenkinek ez tetszik, hanem, hogy nekünk ez jön be
2. Nekem miért nem tetszhet a kérdező testalkata, stílusa?
3. Mi van akkor, ha az általad belinkelt hölgy testalkata nekem túl telt?
4.Nem lehetséges, hogy mindenkinek más az ízlése?
5. A beszélgetés során a kérdezőröl kiderült, hogy nem buta. Figyelmesebben kellett volna elolvasnod. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!