Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Komolyan ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?

Figyelt kérdés

Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...

Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)

Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...

Köszi a válaszokat :)

2012. febr. 3. 18:16
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/325 anonim ***** válasza:
Nekem zöld a szemem. :D
2012. febr. 5. 14:24
 192/325 A kérdező kommentje:
az is jó :)
2012. febr. 5. 14:25
 193/325 anonim ***** válasza:
Remélem is. :D De amúgy - komolyra fordítva a szót - szerintem sem ettől függ a dolog. Természetesen kell lennie vonzalomnak a felek között, mert másképp nem megy, de ha két ember szereti egymást, akkor nem ez az elsődleges. Na, ez most egy kicsit ilyen idealista szöveg lett, de én így látom.
2012. febr. 5. 14:37
 194/325 anonim ***** válasza:

Nekem sötétzöld és barna. :D

Én is úgy értettem, hogy főleg ez a szín párosítás tetszik, de ugyanúgy tetszhet egy szőke, kék szemű lány...

Azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, hogy a képeden látható öltözékhez képest neked milyen fiú stílus tetszik. (pl.: én stílusosan, elegánsan öltözködöm a hétköznapokban, és az ehhez hasonló lány/hölgy öltözködési stílus jön be)

2012. febr. 5. 14:50
 195/325 A kérdező kommentje:
hát én elég változatosan öltözök :P
2012. febr. 5. 14:56
 196/325 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor gondolom, nincs egy "alapkövetelményed" így. Mindegy, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy egy ilyen hasonló öltözködésű lánynak, mint te (a képről ítélve) milyen férfi stílus tetszik. :)
2012. febr. 5. 14:59
 197/325 A kérdező kommentje:
az átlagos :D élénk színek nélkül :D
2012. febr. 5. 15:05
 198/325 anonim ***** válasza:
oké.:D
2012. febr. 5. 15:09
 199/325 anonim ***** válasza:
56%

Na, csak, hogy érezzük a lényeget is. Itt arról van szó, hogy egy tini, aki jól néz ki, és tudja magáról, befényeztette magát. Ok. Eddig ez rendben is volna, mert tudjuk, hogy a tinik vékonyak, jól néznek ki stb. Majd 10 év múlva plusz 20 kilóval és 3-4 sz@pással a hátad mögött megtudod, milyen a való világ. De az, hogy ezek a huszon-harminc éves kockák itt tolnak, és mindenkinek a sovány, vékony jön be, na ez már felháborító. Ha kiteszel egy ilyen képet [link] ami nálad azért teltebb, akkor erre írják, hogy tökéletes!

Kis buta!

2012. febr. 7. 23:02
 200/325 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha figyelmesebben elolvastad volna amit írtunk, akkor:

-rájössz, hogy itt 3 fiatal ember beszélgetett a kérdezővel (plusz a végén egy lány), mind 25 éven aluliak voltunk.

-rájössz, hogy mi nem azt hangsúlyoztuk, hogy mindenkinek ez tetszik, hanem, hogy nekünk ez jön be

2. Nekem miért nem tetszhet a kérdező testalkata, stílusa?

3. Mi van akkor, ha az általad belinkelt hölgy testalkata nekem túl telt?

4.Nem lehetséges, hogy mindenkinek más az ízlése?

5. A beszélgetés során a kérdezőröl kiderült, hogy nem buta. Figyelmesebben kellett volna elolvasnod. :)

2012. febr. 7. 23:22
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!