Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a soviniszta duma? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a soviniszta duma? A férfinak kb mindent lehet, de a Nő már akkor ribi?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mostanság próbálgatom keresni az igazit, az utolsó 4 hónapban, 3 pasi nem sikerült (minddel lefeküdtem)

Nos, a kérdésem az lenne, hogy ha egy nő egyedül van, nem él párkapcsolatban, miért nem teheti az ami jól esik?

Miért kell egyből dobálni rá a ribi és hasonló címkéket?

Mi jogon ítél el engem bárki is?

Ha egy férfi teszi ugyanezt akkor nem éri szó a ház elejét.

Komolyan nem értem, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.

22N

2011. dec. 17. 19:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/159 anonim ***** válasza:
89%

Felnőtt ember nem vár két hónapot, 17 évesen még oké, de később nem. És a kapcsolat kimenetelét tekintve nem garancia ez semmire, pont azoknak akik csak a kihívás kell, merthogy falubikája nagyon is bejöhet egy ilyen az erkölcseit féltő nő, mert nagyobb skalp, mint akivel elsőre sikerül.

Én a taktikázástól vagyok rosszul, várni csak azért, hogy komoly kapcsolat legyen köztem és a pasi közt.. könyörgöm, akivel nem illek össze, azzal bukjon el a kapcsolat minél gyorsabban, akinek csak a dugásra kellek és nem veszem észre, derüljön ki már az elején. Azt nem fogod fel, hogy fontos az azonos gondolkodás, ha én gondolkodom valahogy és a partnerem csak azért fogad el, mert eljátszom a szüzet már az elején, azzal én minek próbálkozzam?

2011. dec. 17. 21:25
 52/159 anonim ***** válasza:
11%

es szerinted kit erdekel, h te mint a falu kur.vaja kit minek tartasz?

Rad figyel valaki?

Mert en meg meg par ilyen pasi azt mondjuk, h xy ku.rva es akkor az lesz, zavarni fogja, megszoljak.

De te???szerinted valakit erdekel?h mit gagyaraszol?nem veszed magad eszre, h csak lejaratod magad?

2011. dec. 17. 21:26
 53/159 anonim ***** válasza:
63%

Hallod te tényleg olyan buta vagy mint a föööööööööd'.

Most tényleg azt gondolod, hogy azok a fiuk akik megkurt@k majd azt mondják a szemedbe, hogy te mekkora egy ribanc vagy?!?! ennyire senki nem hü'ye.

Azt mondják amit hallani akarsz! És azért monják, hogy jövöhéten is meg tudjanak kurni.

2011. dec. 17. 21:28
 54/159 anonim ***** válasza:

Utálom cikizni a falusiakat, de sajnos te nagyon gáz vagy. :)

Ez a megszólás meg kibeszélés és hogy mindenki ismer mindenkit, csak a te életteredre jellemző. A tapasztalataid is csak ott állják meg a helyüket, ezért sem költöznék soha falusi környezetbe, pedig több szempontból vonzó lenne.

2011. dec. 17. 21:28
 55/159 anonim ***** válasza:
10%

Pfff ez kesz meg ennyi sotet not.

Szerinted a falu bikajaval szoba fog allni egy olyan no, aki komoly kapcsolatot akar?

Ne magadbol indulj ki!

Egyebkent garancia, mert ha elso randin lefekszel a palikkal ertsd mar meg te nagyon hulye, h elmegy a hired es onnantol kezdve javareazt csak azok fognak megkeresni, akik dugni akarnak, akik meg komoly lkapcsolatot keresnek inkabb maradnak a komoly noknel.

De latod h ennyire sikok vagytok?

2011. dec. 17. 21:30
 56/159 anonim ***** válasza:
70%
Persze hogy nem mondja senki senkinek a szemébe, hogy ribanc, de az csak feltűnik a lánynak, hogy x ideje együtt vannak-e vagy csak rendszeresen szexelnek. Akivel annyi a kapcsolat, hogy dugnak, az ribancnak tartja (vagy nem, de többet nem akar), akivel meg hónapok óta jól megvan, az nem. Vagy igen, de nem érdekli, mert mondjuk szereti..
2011. dec. 17. 21:31
 57/159 A kérdező kommentje:
Elmegy a hírem? Te miről beszélsz te idióta, de most komolyan...
2011. dec. 17. 21:31
 58/159 anonim ***** válasza:
100%
DE HOVA MEGY EL A HÍR EGY TÖBBMILLIÓS VÁROSBAN? :D Amikor más emberekkel dolgozol, más emberekkel tanulsz, más emberekkel vagy, amikor a hobbidat űzöd, más emberek a barátaid, más emberek a szomszédaid és más emberek az új ismerőseid.
2011. dec. 17. 21:33
 59/159 anonim ***** válasza:
53%

Igen, mert ez csak falun van, egy varosi kozepiskolaban vagy munkahelyen nincs is ilyen...

Te vagy a gaz, mert azt hiszed, h ez csak falun van.

2011. dec. 17. 21:34
 60/159 anonim ***** válasza:
100%
De, ez van, ha valaki sorban lefekszik a kollégáival, de ennyire talán senki nem hülye, ha mégis, arra azt mondom, az ő baja. Ha valaki szexkapcsolatot akar, az tegye annyira értelmesen, hogy ne adjon alapot a kibeszélésre.
2011. dec. 17. 21:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!