Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a soviniszta duma? A férfinak kb mindent lehet, de a Nő már akkor ribi?
Sziasztok
Mostanság próbálgatom keresni az igazit, az utolsó 4 hónapban, 3 pasi nem sikerült (minddel lefeküdtem)
Nos, a kérdésem az lenne, hogy ha egy nő egyedül van, nem él párkapcsolatban, miért nem teheti az ami jól esik?
Miért kell egyből dobálni rá a ribi és hasonló címkéket?
Mi jogon ítél el engem bárki is?
Ha egy férfi teszi ugyanezt akkor nem éri szó a ház elejét.
Komolyan nem értem, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.
22N
Felnőtt ember nem vár két hónapot, 17 évesen még oké, de később nem. És a kapcsolat kimenetelét tekintve nem garancia ez semmire, pont azoknak akik csak a kihívás kell, merthogy falubikája nagyon is bejöhet egy ilyen az erkölcseit féltő nő, mert nagyobb skalp, mint akivel elsőre sikerül.
Én a taktikázástól vagyok rosszul, várni csak azért, hogy komoly kapcsolat legyen köztem és a pasi közt.. könyörgöm, akivel nem illek össze, azzal bukjon el a kapcsolat minél gyorsabban, akinek csak a dugásra kellek és nem veszem észre, derüljön ki már az elején. Azt nem fogod fel, hogy fontos az azonos gondolkodás, ha én gondolkodom valahogy és a partnerem csak azért fogad el, mert eljátszom a szüzet már az elején, azzal én minek próbálkozzam?
es szerinted kit erdekel, h te mint a falu kur.vaja kit minek tartasz?
Rad figyel valaki?
Mert en meg meg par ilyen pasi azt mondjuk, h xy ku.rva es akkor az lesz, zavarni fogja, megszoljak.
De te???szerinted valakit erdekel?h mit gagyaraszol?nem veszed magad eszre, h csak lejaratod magad?
Hallod te tényleg olyan buta vagy mint a föööööööööd'.
Most tényleg azt gondolod, hogy azok a fiuk akik megkurt@k majd azt mondják a szemedbe, hogy te mekkora egy ribanc vagy?!?! ennyire senki nem hü'ye.
Azt mondják amit hallani akarsz! És azért monják, hogy jövöhéten is meg tudjanak kurni.
Utálom cikizni a falusiakat, de sajnos te nagyon gáz vagy. :)
Ez a megszólás meg kibeszélés és hogy mindenki ismer mindenkit, csak a te életteredre jellemző. A tapasztalataid is csak ott állják meg a helyüket, ezért sem költöznék soha falusi környezetbe, pedig több szempontból vonzó lenne.
Pfff ez kesz meg ennyi sotet not.
Szerinted a falu bikajaval szoba fog allni egy olyan no, aki komoly kapcsolatot akar?
Ne magadbol indulj ki!
Egyebkent garancia, mert ha elso randin lefekszel a palikkal ertsd mar meg te nagyon hulye, h elmegy a hired es onnantol kezdve javareazt csak azok fognak megkeresni, akik dugni akarnak, akik meg komoly lkapcsolatot keresnek inkabb maradnak a komoly noknel.
De latod h ennyire sikok vagytok?
Igen, mert ez csak falun van, egy varosi kozepiskolaban vagy munkahelyen nincs is ilyen...
Te vagy a gaz, mert azt hiszed, h ez csak falun van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!