Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a soviniszta duma? A férfinak kb mindent lehet, de a Nő már akkor ribi?
Sziasztok
Mostanság próbálgatom keresni az igazit, az utolsó 4 hónapban, 3 pasi nem sikerült (minddel lefeküdtem)
Nos, a kérdésem az lenne, hogy ha egy nő egyedül van, nem él párkapcsolatban, miért nem teheti az ami jól esik?
Miért kell egyből dobálni rá a ribi és hasonló címkéket?
Mi jogon ítél el engem bárki is?
Ha egy férfi teszi ugyanezt akkor nem éri szó a ház elejét.
Komolyan nem értem, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.
22N
"Elmegy a híred..." "2 hónapot várni"
Ezen röhögök percek óta. :D Vagy 20 évvel le vagy maradva "barátom". Az a nő még nem született meg, akire én két hónapot várjak!!! Sőt, még egyet sem. Mint a viccben:
- Mancika! Feküdj le velem!
- Béla! Értem küzdeni kell!!!
- Akkor dugjon meg téged Dzsingisz kán!
Elég érdekesen gondolkodik az (szerintem), aki az alapján dönt egy kapcsolat jövőjéről, hogy mennyi idő alatt sikerült eljutni a másikkal az ágyig. (asztalig, kocsi ülésig, bokorig, stb.)
Nekem aztán tök mindegy, ha a csaj akivel járok 10-20, vagy 30 fickóval volt előttem. Amennyiben normális, megfelel az igényeimnek (de hülyén hangzik) és nem csal meg, pont lesz@rom, hogy előttem hány fickóval volt.
Persze az én értékrendem szerint is vannak ribik. Aki naponta más fickóval van, vagy egy este 3 különböző fickót szop le. Na az ilyen ribi. (de ettől még nem fogom lenézni, vagy csak annyira, mint a férfi "párját")
31/f (persze 56%-os topikcsődör biztos megkérdőjelezi majd :) )
Az a baj, h azert,mert ti valamirol nem tudtok akkor azt gondoljatok, h nincs is.
Ilyen peldaul az, h a hulyeje azt hitte, h a pasi nem nezi ku.rvanak.
Pedig de!
Masik meg, h attol, h te nem tudsz rola, de egyertelmu, h nem tudsz mivel ezt se mondjak meg neked meg elmehet a hired hiaba nagyvarosban elsz.
Minden helyen tudjak, h ki a ku.rva, ki az akit meg lehet, mert szutyok.
Arrol meg ne is beszeljunk, h veletek meg soha nem volt llyan, h kiderult, h a munkatarsad ismeri a haverod, mert bla bla.
Mindegy addig jo meg vannak ilyen naiv nok, akiket ki lehet hasznalni.
Az ertelmesek ugy se hagyjak magukat, ok jok lesznek baratnonek.
A topikcsodor csak jot rohog a haverjaival, h mas jar azzal, akit mi csak felhuztunk.
Es meg buszke is ra:)
Szerencsetlen..
De, létezik az, amiről te beszélsz, erre te vagy az élő példa és más hasonló felfogású pasikat is ismerek, csak amit te nem veszel észre, hogy létezik olyan is, aki máshogy gondolkodik, ld. feletted.
Azt is aláírom, hogy ismerheti x az y-t, de ők nem fogják ismerni z-t, c-t, a-t és semmit nem fognak arról tudni, hogyan élek. Ha valaki közösségen belül lefekszik mindenkivel, az teljesen más, de ott a lány jó esetben számít a "hírére" és vagy nem érdekli vagy így is megéri neki. Nagyon pici esély van arra, hogy két férfi, akivel lefeküdtem, pont találkoznak egymással és arról beszélnek, hogy személy szerint én megvoltam, mint egyéjszakás numera és höhö, mekkora ribi vagyok. Átlagos lányokról van szó, nem szórakozóhelyek gyöngyszemeiről.
56%-os
Egy ilyen lánnyal nem jutsz el a szexig, ugyanis ha valaki kapcsolatot keres és nem vár a szexszel azzal, aki szimpatikus, attól még nem lesz neki jó akárki és szelektál, hogy kivel akar jobban megismerkedni. Valamint azt sem jelenti, hogy mindenkivel lefekszik, akivel elmegy randizni, csak azzal, akivel el tud képzelni továbbit.
Jo mondom legyetek abban a hitben, h ez igy teljesen jo es tisztelni fognak a pasik.
Ti fekudjetek le akkor elso randin, en is maradok ha komolyrol van szo a komoly lanyoknal, akit nem huztak fel rajtam kivul meg vagy 20an.
Ebbol baj nem lehet..
" „Nekem aztán tök mindegy, ha a csaj akivel járok 10-20, vagy 30 fickóval volt előttem. Amennyiben normális, megfelel az igényeimnek (de hülyén hangzik) és nem csal meg, pont lesz@rom, hogy előttem hány fickóval volt.
Persze az én értékrendem szerint is vannak ribik. Aki naponta más fickóval van, vagy egy este 3 különböző fickót szop le. Na az ilyen ribi. (de ettől még nem fogom lenézni, vagy csak annyira, mint a férfi "párját")
31/f (persze 56%-os topikcsődör biztos megkérdőjelezi majd :) )”
Itt a másik géniusz, hozzuk össze a kérdezővel:D. Ha téged nem zavar, ha az aktuális barátnőd 60 férfival volt előtted, akkor gratutálok neked, biztos normális értékrendje van annak a nőknek, aki a fél világgal lefeküdt már előtted. Tehát igénytelen vagy e téren, értjük.
„Ezt nem értik itt sokan, hogy akinek azért van több partnere, mert rosszul választ és nem sikerül az adott kapcsolata, az nem egyenértékű azzal, mintha csak a szex miatt történt volna minden. Könnyű annak, aki elsőre talál olyat, akivel hosszútávon működik, de nem mindenkinek sikerül és nem mindenki olyan jó emberismerő, hogy előre kiszűrje ezt.”
Nem,ti nem értitek amit írunk. A kérdező dugni akart, és próbálj úgy beállítani, hogy kereste az igazit. Ezt egyébként már megfigyeltem sok nőnél :). Ha alkalmi kapcsolatuk van, akkor jönnek azzal, hogy csak kerestem az igazit, azért feküdtek le vele nagyon hamar. Ha ettől jobban érzitek magatokat.
„Hallod te tényleg olyan buta vagy mint a fööööööd'.
Most tényleg azt gondolod, hogy azok a fiuk akik megkurt@k majd azt mondják a szemedbe, hogy te mekkora egy ribanc vagy?!?! ennyire senki nem hü'ye.
Azt mondják amit hallani akarsz! És azért monják, hogy jövöhéten is meg tudjanak kurni.”
Tényleg nem hiszem el, hogy ennyi buta nő van:D. Nálad a pont. Ők tényleg azt gondolják, hogy majd a férfiak a szemükbe mondják, hogy ribancnak gondolják. Nem fogja, csak lefektet még párszor, aztán otthagy.
„DE HOVA MEGY EL A HÍR EGY TÖBBMILLIÓS VÁROSBAN? :D Amikor más emberekkel dolgozol, más emberekkel tanulsz, más emberekkel vagy, amikor a hobbidat űzöd, más emberek a barátaid, más emberek a szomszédaid és más emberek az új ismerőseid.”
Mert csak faluban lehet híre az embernek, ugye ? Hihetetlen, csak úgy árad belőletek a sötétség.
„56%-osnak csak a szája nagy; aki tipikusan ennyit beszél róla, az csak beszél, nem csinálja. Bizti valami kis randa béka, aki utálja a nőket, mert még szűz, és nem kell senkinek.”
Ezen röhögtem a legtöbbet. Ezt személyeskedés hívják, amikor nincsenek érvek, akkor be kell kötni a válaszadóba,hogy biztos ilyen meg olyan. Nem semmi.
„Mi ez a ribancozás ami megint itt megy??? A kérdezo valahol a második oldalon írta, hogy általában a 4. randi kornyékén szokott megtorténni a dolog. Ennél tovább szerintem is felesleges várni a szexxel. Ha tetszik valaki akkor miért ne próbálhatnám ki, hogy az ágyban mennyire passzolunk, legalább nem fogjuk hónapokig vesztegetni egymás idejét. Lehethogy 16 évesen még elvárt, hogy kéresse magát a lány, de 22(?), minek álszenteskedni, én szeretem a szexet és kész.”
Igen, csak nem mindegy, hogy havonta hányszor randizik. Ha egy hónapban 10 férfivel fekszik le, és jut el a 4. randiig, az más, mint ha évente randizik 3 férfival. Tipikus női szokás, próbálja úgy beállítani, hogy kereste az igazit, ezért várt a 4. randiig. Igazából csak szexet akart, és hogy megnyugtassa a lelkiismeretét, várt vele pár randit.
54%-os
Én vagyok, aki a párjával az első randin együtt volt. Miért ne lenne értelmes a párom? Nálad mondjuk tuti, hogy értelmesebb. A te válaszaidból teljesen kitűnik, hogy egyáltalán nem értékeled a nőket, sőt, szerintem téged keményen csaltak vagy otthagytak.És képzeld, mert lefeküdtem a párommal az első randin, akivel már közös gyerekünk is van, senki nem mutogat rám ujjal, hogy ribi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!