Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges magyarázat a lenti sztorira h "nem tudtam kinek higyjek" duma?
A sztori az h egy nőt régről ismerek,tudta h a gyerekem apja annó elhagyott minket,de h kibékültünk és lett még egy Babóca nem!Az exem sokat járt abba a faluba ahol a nőlakott!Egyszer csak írt neki sms-t h tetszik neki,meg ilyenek!A nőnek mondogatták h az a férfi,az én gyerekeim apja!Nem hitt,és puhatolózótt nálam,én meg mit sem sejtve h vele csal a párom(mert a kapcsolatunkon nem lehetett észrevenni h baj van)írtam neki,h persze jól megvunk,jön a kisfiú,nem is tudtad?Azt válaszolta nem,de vmikor jó lenne találkozni!Ez után állítása szerint megnézte iwiw-en mind kettőnk adatlapját,és akkor már tutira bebizonyosodott neki h az a férfi az én párom!Kérdőre vonta a férfit,ő tagadott mdent,h mi már rég szézmentünk meg ilyenek!És erre a csaj "nem tudta kinek higyjen"Mondtam neki h szted megtartottam vna a 2. Gyereket ha mi már azóta külön vunk,amit ő mond neked?Me h nem tudja színlelni a szeretet-állítja a nő!Visszakérdeztem h h ne tudná,hisz este velem bújt ágyba éjjel meg veled mikor még nem lépett le!Ja meg állítása szerint az exem könyörgött neki h költözzenek össze,ő neki esze ágába se volt(munkanálküli sztem logikus h neki ez kapóra jött)ő többször is mondta neki h jöjjön a családjához,de hát nem akar,ő nem fogja kényszeríteni!
És az is hozzá tartozik a sztorihoz h nyár végén terhesen az apa elvert,amiből adóódan a fiúnkan több veleszületett betegsége is van,amiről a nő nem tudott,csak a csipő bajról tudott!Meg az apa a fiához nem jön,pedig állítólag a nő küldi h jöjjön csak mert az övé!(a lánnyal az ex anyósnál talákozik,ő elszokta vinni heti több alkalommal is)
Véleményetek szerint igazat mond a nő v hazudik,mert tart tőlem?!
Egy picit nyakatekerten írtam le a sztorit,remélem azért kibokózzátok,ha nem kérdezzetek bele,de légyszi a kérdésre is válaszoljatok!:)
Végigolvastam!
Ott kezdődik, hogy egy mocsok disznó a pasid több szempontból, egyrészt hogy megcsal mikor gyerekeitek vannak, ilyen mocskos módon, és ami legfontosabb, hogy milyen egy lelkület kell hozzá, hogy terhesen úgy összeverjen, hogy a fiatok beteg legyen:
Téged miért az érdekel, hogy most mi lesz? miért nem azzal foglalkozol vagy azon dolgozol, hogy otthagyd a francba?
Ha egy kapcsolatban nincs baj, nem léphet be harmadik fél, és főleg nem verik ilyen brutális módon össze a terhes feleségüket a férjük!
Örülj neki, hogy megszabadulhatsz tőle.
Nem csak magadra kell gondolnod, hanem a gyerekeidre is, hogy hogyan fogsz nekik elszámolni, hogy a fiatoknak miért van ez és az a baja. Vagy a saját lelki ismereteddel, hogy egy ilyen mocsokkal éled le az életed.
Istenem az ilyen nőktől kíméljen meg a világ. Megver terhesen és még ilyeneken rágódsz? Nevetséges. Szeretik az emberek ha ütik őket? És még utána megszüli a gyereket, élnek boldogan (mert úgy gondoltad, hogy ezek után nincsen a kapcsolatotokban "probléma") és sértve érzed magad, hogy megcsal? Ember gondolkozzál már!
Köszönd meg az életnek és sorsnak hogy egy ilyen állattól megszabadultál és persze ne az érdekeljen hogy hihetsz-e a hölgynek vagy sem, hanem köszönd meg neki is hogy "elvette" tőled és kívánj nekik sok boldogságot!
És még láthatást adnál neki? Miért hogy a gyerekeket is elverhesse,ha éppen olyanja van vagy azt mondja neki hogy nem apa?
Normálisak az ilyen emberek?
Szerintem ezen egyáltalán ne rágódj.egy ilyen mocskos alak,mint az exed,nem érdemelne meg 1 nöt sem.söt!!!én biztos ugy lecsukattam volna ezért,hogy 1 életre megemlegesse.nehogy vissza fogadd,és ha nem akarja látni a fiát,akkor nem kell eröltetni,majd késöbb megbánja.és soha vissza ne fogadd.
(Zsoka)
10:13 és 10:21 válaszhoz még annyit, hogy teljesen igazuk van
Gratulálok.
Megölném, amiért beteg lett a kisfiú miatta!!
Mi a fenén gondolkozol??? Nemhogy feljelentetted volna a rendőrségen, amiért megvert!!
Ne haragudj, de téged is csak le tudnálak köpni, amiért még ehhez a mocsokládához ragaszkodsz! Hogy tudsz ilyen kapcarongy lenni? A gyerek a legelső és legfontosabb, nem mindegy már, hogy megcsalt vagy nem csalt meg???? Ez egy piti dolog ahhoz, hogy a gyerek betegen született!!
Bocs, de nagyon felháborodtam!
És te is hibás vagy, amiért nem küldtem már régen el a büdös francba, és örüljön, hogy nem a börtönben ül, amikor egy gyermek életét tönretette.!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!