Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehetséges magyarázat a lenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges magyarázat a lenti sztorira h "nem tudtam kinek higyjek" duma?

Figyelt kérdés

A sztori az h egy nőt régről ismerek,tudta h a gyerekem apja annó elhagyott minket,de h kibékültünk és lett még egy Babóca nem!Az exem sokat járt abba a faluba ahol a nőlakott!Egyszer csak írt neki sms-t h tetszik neki,meg ilyenek!A nőnek mondogatták h az a férfi,az én gyerekeim apja!Nem hitt,és puhatolózótt nálam,én meg mit sem sejtve h vele csal a párom(mert a kapcsolatunkon nem lehetett észrevenni h baj van)írtam neki,h persze jól megvunk,jön a kisfiú,nem is tudtad?Azt válaszolta nem,de vmikor jó lenne találkozni!Ez után állítása szerint megnézte iwiw-en mind kettőnk adatlapját,és akkor már tutira bebizonyosodott neki h az a férfi az én párom!Kérdőre vonta a férfit,ő tagadott mdent,h mi már rég szézmentünk meg ilyenek!És erre a csaj "nem tudta kinek higyjen"Mondtam neki h szted megtartottam vna a 2. Gyereket ha mi már azóta külön vunk,amit ő mond neked?Me h nem tudja színlelni a szeretet-állítja a nő!Visszakérdeztem h h ne tudná,hisz este velem bújt ágyba éjjel meg veled mikor még nem lépett le!Ja meg állítása szerint az exem könyörgött neki h költözzenek össze,ő neki esze ágába se volt(munkanálküli sztem logikus h neki ez kapóra jött)ő többször is mondta neki h jöjjön a családjához,de hát nem akar,ő nem fogja kényszeríteni!

És az is hozzá tartozik a sztorihoz h nyár végén terhesen az apa elvert,amiből adóódan a fiúnkan több veleszületett betegsége is van,amiről a nő nem tudott,csak a csipő bajról tudott!Meg az apa a fiához nem jön,pedig állítólag a nő küldi h jöjjön csak mert az övé!(a lánnyal az ex anyósnál talákozik,ő elszokta vinni heti több alkalommal is)

Véleményetek szerint igazat mond a nő v hazudik,mert tart tőlem?!

Egy picit nyakatekerten írtam le a sztorit,remélem azért kibokózzátok,ha nem kérdezzetek bele,de légyszi a kérdésre is válaszoljatok!:)

2010. febr. 27. 09:33
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Aztán végülis azzal magyarázta h nem tudta kinek higyjen h hát azexem körbeugrátlta meg tagadott mdent!A nővel nem öljük egymást,csak hát baromira nem esett jól amit tett!!!!!
2010. febr. 27. 09:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam!

Ott kezdődik, hogy egy mocsok disznó a pasid több szempontból, egyrészt hogy megcsal mikor gyerekeitek vannak, ilyen mocskos módon, és ami legfontosabb, hogy milyen egy lelkület kell hozzá, hogy terhesen úgy összeverjen, hogy a fiatok beteg legyen:

Téged miért az érdekel, hogy most mi lesz? miért nem azzal foglalkozol vagy azon dolgozol, hogy otthagyd a francba?

Ha egy kapcsolatban nincs baj, nem léphet be harmadik fél, és főleg nem verik ilyen brutális módon össze a terhes feleségüket a férjük!

Örülj neki, hogy megszabadulhatsz tőle.

Nem csak magadra kell gondolnod, hanem a gyerekeidre is, hogy hogyan fogsz nekik elszámolni, hogy a fiatoknak miért van ez és az a baja. Vagy a saját lelki ismereteddel, hogy egy ilyen mocsokkal éled le az életed.

2010. febr. 27. 10:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt inkább örülj a sorsnak, hogy egy ilyen szemét mocskos alaktól megkímél ezentúl. Ennek a nőnek meg hálás lehetsz, hogy "megszabadított" tőle. Ha a gyerekem azért születne betegen, mert a szemét apja terhesen megvert, már nem várnám meg, amig megszületik azon nyomban kiadtam volna az útját. És hogy hiszel -e neki vagy sem, már a Te dolgod. Elég naivnak kell lenni, ha valaki az ilyen storyt elhiszi. De ez itt nem lényeg, a lényeg, hogy végre megszabadultál ettől a szemét disznótól. És később mit mondasz majd a gyerekednek? Apu megvert, de szeretett minket azért lettél beteg? Még jó, hogy nem elnézést kell kérni ettől a szeméttől. A helyedben a gyerekekeimet az életben többé nem látná, már csak azért is mert még a terhesség alatt sem érdekelte a baba, hogy ettől valami baja lehet és sajnos lett is.
2010. febr. 27. 10:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Istenem az ilyen nőktől kíméljen meg a világ. Megver terhesen és még ilyeneken rágódsz? Nevetséges. Szeretik az emberek ha ütik őket? És még utána megszüli a gyereket, élnek boldogan (mert úgy gondoltad, hogy ezek után nincsen a kapcsolatotokban "probléma") és sértve érzed magad, hogy megcsal? Ember gondolkozzál már!

Köszönd meg az életnek és sorsnak hogy egy ilyen állattól megszabadultál és persze ne az érdekeljen hogy hihetsz-e a hölgynek vagy sem, hanem köszönd meg neki is hogy "elvette" tőled és kívánj nekik sok boldogságot!

És még láthatást adnál neki? Miért hogy a gyerekeket is elverhesse,ha éppen olyanja van vagy azt mondja neki hogy nem apa?

Normálisak az ilyen emberek?

2010. febr. 27. 10:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen egyáltalán ne rágódj.egy ilyen mocskos alak,mint az exed,nem érdemelne meg 1 nöt sem.söt!!!én biztos ugy lecsukattam volna ezért,hogy 1 életre megemlegesse.nehogy vissza fogadd,és ha nem akarja látni a fiát,akkor nem kell eröltetni,majd késöbb megbánja.és soha vissza ne fogadd.

(Zsoka)

2010. febr. 27. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se foglalkoztasson a dolog már,mikor azt olvastam hogy Téged megvert terhesen,azt hittem lefordulok a székemről!!És hogy a kicsi fiú ebből adódóan beteg lett,hát nem látok a pipától!!! :((
2010. febr. 27. 10:22
 7/12 anonim ***** válasza:

10:13 és 10:21 válaszhoz még annyit, hogy teljesen igazuk van

Gratulálok.

2010. febr. 27. 10:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Ne mvagyok már vele!!!Isten ments!Október óta nem is láttuk egymást,egy két alkalmat kivéve,mikor rajta kaptam az exanyósnál h édesdeden játszik a nagyobbik gyerekkel,akit persze kikaptam a kezéből,mert ő nem egy játékautó akit félrdebodok ha megunom!Eszembe sincs vele kibékülni,engem az bánt,ahogy a nő "elbánt velem" ezzel a nem tudom kinek higyjek dumával!Természetes tényleg köszönettel tartozok neki!!!De az exem neki nem számolt be rólaa h 2 naposan miért vitte el a koraszülött rohamenető a fiúnakt egy nagyobb kórházba,csak a csipőjét mondta neki...hát azért meg nem viszik el!De nem koraszülött lett a Babóca,csak abba volt meg a megfelelő felszerelése az átszállítatására!:(Bár akkor is szörnyű volt hallani h jön és pont az én fiamért...sőt anyu,meg tesómék látták is ahpgy jön a kórházba!Na a bátyám ott bepipult nem is kicst(mert ugye alapból rossz ilyen mentőt látni,ő meg tudta h az exem miatt az ő keresztfiáért jön) és amikor anya szólt az exanyósnak h mi van,belekiabált a telafonba h a "Barom fiad miatt van,vegyél neki még vagy 2 kocsit jutalomból"Ja mert nem kapott még a tetteiért annyit sem ám h "ejnye bejnye"És oké h fiatalok vunk én 23,ő 25 lesz,de ez akkor is sok!Majd viszem a kórházba kontrollra és kikérem a doki szakértői véleményát h valójában attól van h elvert...akkor olyan pert varrok a nyakába h élni sem lesz kedve!!!!!
2010. febr. 27. 10:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Megölném, amiért beteg lett a kisfiú miatta!!

Mi a fenén gondolkozol??? Nemhogy feljelentetted volna a rendőrségen, amiért megvert!!

Ne haragudj, de téged is csak le tudnálak köpni, amiért még ehhez a mocsokládához ragaszkodsz! Hogy tudsz ilyen kapcarongy lenni? A gyerek a legelső és legfontosabb, nem mindegy már, hogy megcsalt vagy nem csalt meg???? Ez egy piti dolog ahhoz, hogy a gyerek betegen született!!

Bocs, de nagyon felháborodtam!

És te is hibás vagy, amiért nem küldtem már régen el a büdös francba, és örüljön, hogy nem a börtönben ül, amikor egy gyermek életét tönretette.!!!!

2010. febr. 27. 10:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Végülis a 3. személy miatt kaptam,amit kaptam,mert szóvá mertem tenni,meg kizártam a házból,meg nem adtam neki enni az utolsó 3 napban!Mondván egyen ott,meg aludjon ott,ahol éjjel van!!!!És én jogosnak érzem h kizártam!Ja meg ki is szórtam a ruháit!!!!
2010. febr. 27. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!