Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehetséges magyarázat a lenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges magyarázat a lenti sztorira h "nem tudtam kinek higyjek" duma?

Figyelt kérdés

A sztori az h egy nőt régről ismerek,tudta h a gyerekem apja annó elhagyott minket,de h kibékültünk és lett még egy Babóca nem!Az exem sokat járt abba a faluba ahol a nőlakott!Egyszer csak írt neki sms-t h tetszik neki,meg ilyenek!A nőnek mondogatták h az a férfi,az én gyerekeim apja!Nem hitt,és puhatolózótt nálam,én meg mit sem sejtve h vele csal a párom(mert a kapcsolatunkon nem lehetett észrevenni h baj van)írtam neki,h persze jól megvunk,jön a kisfiú,nem is tudtad?Azt válaszolta nem,de vmikor jó lenne találkozni!Ez után állítása szerint megnézte iwiw-en mind kettőnk adatlapját,és akkor már tutira bebizonyosodott neki h az a férfi az én párom!Kérdőre vonta a férfit,ő tagadott mdent,h mi már rég szézmentünk meg ilyenek!És erre a csaj "nem tudta kinek higyjen"Mondtam neki h szted megtartottam vna a 2. Gyereket ha mi már azóta külön vunk,amit ő mond neked?Me h nem tudja színlelni a szeretet-állítja a nő!Visszakérdeztem h h ne tudná,hisz este velem bújt ágyba éjjel meg veled mikor még nem lépett le!Ja meg állítása szerint az exem könyörgött neki h költözzenek össze,ő neki esze ágába se volt(munkanálküli sztem logikus h neki ez kapóra jött)ő többször is mondta neki h jöjjön a családjához,de hát nem akar,ő nem fogja kényszeríteni!

És az is hozzá tartozik a sztorihoz h nyár végén terhesen az apa elvert,amiből adóódan a fiúnkan több veleszületett betegsége is van,amiről a nő nem tudott,csak a csipő bajról tudott!Meg az apa a fiához nem jön,pedig állítólag a nő küldi h jöjjön csak mert az övé!(a lánnyal az ex anyósnál talákozik,ő elszokta vinni heti több alkalommal is)

Véleményetek szerint igazat mond a nő v hazudik,mert tart tőlem?!

Egy picit nyakatekerten írtam le a sztorit,remélem azért kibokózzátok,ha nem kérdezzetek bele,de légyszi a kérdésre is válaszoljatok!:)

2010. febr. 27. 09:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Ne törődj mostmár a múlttal, csak előre nézz! Nyugi, lesz olyan pasas, aki megbecsül, nem mindenki ilyen szemét, mint ez volt.
2010. febr. 27. 13:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát remélem lesz olyan aki 2 gyerekkel elfogad...
2010. febr. 27. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!