Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a soviniszta duma? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a soviniszta duma? A férfinak kb mindent lehet, de a Nő már akkor ribi?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mostanság próbálgatom keresni az igazit, az utolsó 4 hónapban, 3 pasi nem sikerült (minddel lefeküdtem)

Nos, a kérdésem az lenne, hogy ha egy nő egyedül van, nem él párkapcsolatban, miért nem teheti az ami jól esik?

Miért kell egyből dobálni rá a ribi és hasonló címkéket?

Mi jogon ítél el engem bárki is?

Ha egy férfi teszi ugyanezt akkor nem éri szó a ház elejét.

Komolyan nem értem, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.

22N

2011. dec. 17. 19:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/159 A kérdező kommentje:
Kár veled vitatkozni, bár ilyen gondolkodással nem hiszem lesz normális kapcsolatod, de azért sok sikert hozzá.
2011. dec. 17. 21:38
 62/159 anonim ***** válasza:
29%
56%-osnak csak a szája nagy; aki tipikusan ennyit beszél róla, az csak beszél, nem csinálja. Bizti valami kis randa béka, aki utálja a nőket, mert még szűz, és nem kell senkinek.
2011. dec. 17. 21:39
 63/159 anonim ***** válasza:

A mondás szerint minden zsák megtalálja a maga foltját!!!

Tökmindegy, hogy faluba vagy városba laksz. Az ismerettségi kör mindenhol azonos, az már lényegtelen, hogy mekkora ez a ismerettségi kör.Szerinted a fiuk nem vagánykodnak el a haverjainak, hogy 1 nap "fűzés" után sikerült megfektetni a juliskát?! Ugylátszik nagy tévedésbe vagy... A rossz hír sokkal jobban terjed mint a jó ezt jobb ha tőlem tudod.

2011. dec. 17. 21:43
 64/159 anonim ***** válasza:
A szex miért rossz hír?
2011. dec. 17. 21:47
 65/159 A kérdező kommentje:
Én már írtam és nem szeretem ismételni önmagam. Aki az alapján ítél meg, hogy az első randin feküdtem le vele azzal jobb is, hogy nem lett komolyabb.
2011. dec. 17. 21:50
 66/159 anonim ***** válasza:
60%

Én nem tudok érzelmek nélkül lefeküdni senkivel... nem szeretek bele az első randi pár órája alatt a partnerembe (és ebben szerintem nem vagyok egyedül) így értelemszerűen nem fekszek le a randi után máris a kiszemelttel... Jézusom, most akkor értéktelen vagyok? Nincs semmi értékem ezen kívül? Szerintem meg neked nincs, olyan vagy mint egy rossz kamaszlány, az elején még egyet értettem veled, de ezek után azt mondom mint a többiek: RIBANC!!!!! Te vagy az értéktelen nulla, igazad van, csináld szabadon! Mindenki sz*rik rá hogy kivel kefélsz, legyél büszke, vállald nyugodtan, aztán találd meg az igazit, mert ha havonta jön egy kettő Nagy Ő, akkor egy év alatt is szép nagyra nő a listád :D Sok boldogságot! :D

19L

2011. dec. 17. 21:57
 67/159 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó, te azért nem fekszel le senkivel első randin (ami nem jelenti, hogy akkor ismerted meg), mert nem is akarsz, ebben az esetben nem a halogatás az egyetlen értéked. Más meg akkor már szerelmes, vagy úgy érzi az, vagy épp lenne kedve szexelni, de csak azért halogatja, hogy elmondhassa, hogy megtette, ha senki nem várná el, hogy várjon, ő se tenné. Az ilyenek akarnak görcsösen megfelelni..
2011. dec. 17. 22:01
 68/159 anonim ***** válasza:
84%
Mennyi idő után derül ki valakiről, hogy nagy Ő-e? Szerintem évek... a legtöbb lány nem a nagy ő-vel randizik és jön össze, hanem egy sima pasival és majd az idő eldönti.
2011. dec. 17. 22:03
 69/159 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy magadra vetted, de tudod akinek nem inge...

Hidd el, neked is lesz olyan, hogy az első alkalommal oda adod magad. Jajj tudom, te nem olyan lány vagy, de ha mégis előfordul gondolj rám.

Én nem sértegettelek téged, nem értem te milyen jogon teszed ezt. Azt hogy te itt most osztod nekem az észt én felháborodsz engem igazol.

2011. dec. 17. 22:03
 70/159 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem igazol. Ez a véleményem, és ha nem is engem akartál megsérteni, akkor sem szimpatikus számomra ez a berögzött igazam van igazam van igazam van, nekem nem jön be. Csináld ahogy jónak látod, és hogy jöjjön a tanács is, elvégre azért vagyunk itt: ne foglalkoztasson mások véleménye! És ha már nem foglalkoztat, akkor ennek kérdésnek sem lesz már számodra jelentősége.

19L

2011. dec. 17. 22:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!