Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a soviniszta duma? A férfinak kb mindent lehet, de a Nő már akkor ribi?
Sziasztok
Mostanság próbálgatom keresni az igazit, az utolsó 4 hónapban, 3 pasi nem sikerült (minddel lefeküdtem)
Nos, a kérdésem az lenne, hogy ha egy nő egyedül van, nem él párkapcsolatban, miért nem teheti az ami jól esik?
Miért kell egyből dobálni rá a ribi és hasonló címkéket?
Mi jogon ítél el engem bárki is?
Ha egy férfi teszi ugyanezt akkor nem éri szó a ház elejét.
Komolyan nem értem, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.
22N
En nem azt irtam, h szemedbe fog belerohogni, meg szep, h normalis veled, hiszen igy benne van a pakliban, h legkozelebb is leszopod.
Hidd el, h csak egy szutyok vagy a szemeben, akit multkor a Janieknal a bogracsolason megkurt.
En is pasi vagyok, igy megy ez.
A komoly baratnokon kivul minden csajrol reszletes leirast adok:D
Sot neha kepeket meg videokat is, ha mar olyan hulye volt,h hagyta.
Bocs, nem utolsónak, hanem a bográcsosnak írtam.
Viszont a Jani név meg a bográcsolás = FALUSI, nem feltétlenül ott él, de falusi kötődés, és ezt aláírom, hogy akik kisebb településről származnak, tényleg így gondolkodnak, én ezt nem ítélem el, csak szimpla baromság ebből általánosítani.
Hat jo, akkor ringassatok magatokat abba az alomba, h semmi ilyen nem tortenik es csak en vagyok ilyen bunko:D
A kis naivak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!