Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a soviniszta duma? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a soviniszta duma? A férfinak kb mindent lehet, de a Nő már akkor ribi?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mostanság próbálgatom keresni az igazit, az utolsó 4 hónapban, 3 pasi nem sikerült (minddel lefeküdtem)

Nos, a kérdésem az lenne, hogy ha egy nő egyedül van, nem él párkapcsolatban, miért nem teheti az ami jól esik?

Miért kell egyből dobálni rá a ribi és hasonló címkéket?

Mi jogon ítél el engem bárki is?

Ha egy férfi teszi ugyanezt akkor nem éri szó a ház elejét.

Komolyan nem értem, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.

22N

2011. dec. 17. 19:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/159 anonim ***** válasza:
85%
Most ki cumizott le valakit a wc-ben?Mert a kérdező nem, csak lefeküdt az aktuális pasival, de nem jött össze a kapcsolat.
2011. dec. 17. 20:13
 32/159 anonim ***** válasza:
88%
Ezt nem értik itt sokan, hogy akinek azért van több partnere, mert rosszul választ és nem sikerül az adott kapcsolata, az nem egyenértékű azzal, mintha csak a szex miatt történt volna minden. Könnyű annak, aki elsőre talál olyat, akivel hosszútávon működik, de nem mindenkinek sikerül és nem mindenki olyan jó emberismerő, hogy előre kiszűrje ezt.
2011. dec. 17. 20:19
 33/159 anonim ***** válasza:
21%

En nem azt irtam, h szemedbe fog belerohogni, meg szep, h normalis veled, hiszen igy benne van a pakliban, h legkozelebb is leszopod.

Hidd el, h csak egy szutyok vagy a szemeben, akit multkor a Janieknal a bogracsolason megkurt.

En is pasi vagyok, igy megy ez.

A komoly baratnokon kivul minden csajrol reszletes leirast adok:D

Sot neha kepeket meg videokat is, ha mar olyan hulye volt,h hagyta.

2011. dec. 17. 20:23
 34/159 A kérdező kommentje:
Miből gondolod te nagyfiú hogy a csaj nem ugyanígy vélekedett rólad?? :)
2011. dec. 17. 20:25
 35/159 anonim ***** válasza:
82%
Bocs, nem sz.ptam le, főleg nem Janit a bográcsolásnál. És mivel a fiammal voltam, nem hinném, hogy ez járt a fejében, ökörködött a gyerekkel. Tudod vannak normális pasik, nemcsak Janik.
2011. dec. 17. 20:26
 36/159 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, normális lány veled nem kezdene, emiatt simán figyelmen kívül lehet hagyni a tapasztalataidat. Az vicces, hogy te előre megmondod, hogy egy számodra ismeretlen ember mit fog gondolni a kérdezőről, és biztosan azt fogja, máshogy nem is történhet, mert az összes férfi olyan, mint te. Ha ez valamiért igaz lenne, öngyilkos leszek.
2011. dec. 17. 20:28
 37/159 anonim ***** válasza:
77%
Ez mindig is így volt.
2011. dec. 17. 20:28
 38/159 anonim ***** válasza:
76%
És nem vagyok szutyok a szemében, bár a hozzáállásod elég gáz, szerintem te egy taj paraszt lehetsz, csodálom, hogy rád néz valaki.
2011. dec. 17. 20:29
 39/159 anonim ***** válasza:
69%

Bocs, nem utolsónak, hanem a bográcsosnak írtam.

Viszont a Jani név meg a bográcsolás = FALUSI, nem feltétlenül ott él, de falusi kötődés, és ezt aláírom, hogy akik kisebb településről származnak, tényleg így gondolkodnak, én ezt nem ítélem el, csak szimpla baromság ebből általánosítani.

2011. dec. 17. 20:30
 40/159 anonim ***** válasza:
28%

Hat jo, akkor ringassatok magatokat abba az alomba, h semmi ilyen nem tortenik es csak en vagyok ilyen bunko:D

A kis naivak:)

2011. dec. 17. 20:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!