Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a soviniszta duma? A férfinak kb mindent lehet, de a
Nő már akkor ribi?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Mostanság próbálgatom keresni az igazit, az utolsó 4 hónapban, 3 pasi nem sikerült (minddel lefeküdtem)
Nos, a kérdésem az lenne, hogy ha egy nő egyedül van, nem él párkapcsolatban, miért nem teheti az ami jól esik?
Miért kell egyből dobálni rá a ribi és hasonló címkéket?
Mi jogon ítél el engem bárki is?
Ha egy férfi teszi ugyanezt akkor nem éri szó a ház elejét.
Komolyan nem értem, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.
szerintem szimplán ri*banc dolog, hogy mindegyikkel ilyen rövid időn belül lefeküdtél! nekem nem kellene ilyen lány...
túlzottan zavarna!
na de a lényeg az, hogy mindenki annyit várjon el a másiktól mint amennyit ő adni-nyújtani képes. szerintem ez így "igazságos".
jó próbálkozást...
2011. dec. 17. 20:38
42/159 anonim válasza:
Nem ringatom magam álomban. Képzeld a mostani párommal 10 éve vagyok együtt van egy édes babánk, és az első randin lefeküdtem vele, mert nem gondoltam akkor komolyan. Bár nem ilyen Jani a fasza gyerek, hanem egy jóképű, értelmes pasi.Sőt az egyik sráccal nagyon bejöttünk egymásnak testileg, de csak ennyi, amúgy jól kijöttünk, de tudtuk, hogy ennyi, neki is van barátnője és a mai napig jóban vagyunk. Csak ő tudta ezt kezelni, nem úgy mint te, te falu bikája.
Én személy szerint nem ítéllek el. Ha neked ez esek jól akkor tedd.
2011. dec. 17. 20:50
44/159 anonim válasza:
Nem vagyok naiv és tini sem, de nem kell ahhoz álomvilág, hogy lássam, hogy ugyan létezik az, amiről te beszélsz, de nem csak így gondolkodhatnak emberek, és ez nekem bőven elég. Naiv meg azért nem vagyok, mert saját tapasztalatból beszélek.
Ami szerintem te vagy, az az, aki meghúz egy csomó nőt, barátnője, felesége az lesz, aki nem dug mással egyszerűen azért, mert az egódnak szüksége van arra, hogy te legyél az egyetlen, de közben flörtölsz a ribikkel meg mellékúrogatsz. Ha nem is pont ilyen vagy, de a te fajtád ezt csinálja és nekem ilyen férfi nem kellene, nem tudod elviselni, ha egy nőnek nem te vagy az atyaúristen.
2011. dec. 17. 20:58
45/159 anonim válasza:
Ez a kulcsos hasonlat iszonyú baromság, igen, az a jó kulcs meg zár, de hogy kerül ez párhuzamba az emberekkel? Ez akkor igaz, ha eleve elfogadjuk, hogy az a férfi szerepe, hogy megpróbáljon minél több nőt megdugni, a nőé meg az, hogy visszautasítsa, de ez már itt hibás. Viszont csak ebben az esetben lenne az egyik kulcs, a másik zár.
2011. dec. 17. 21:05
46/159 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ne aggódj semmiért és ne is hallgass senki másra. TÖKÉLETESEN IGAZAD VAN. Ritkán látni ennyire öntudatos, az egyenlőségéért kiálló fiatal nőt. Igenis volt több partnered - lesz is még bizonyára! - és igenis: keresed azt, aki mellett majd megállapodsz. Elidegeníthetetlen, abszolut jogod ez. Az a sok minősíthetetlen figura - leginkább férfi, de nő is akad köztük, nagy-nagy sajnálatomra - aki a legsilányabb magyar "átlagvéleménnyel" tett ki magáért:-), szóra sem érdemes. Azok a ficerék papolnak, akik lépten és nyomon hencegnek a falubikasággal..azzal, hogy "teljesítendő normáik vannak..az év végéig 100 nő - de nincs vége az évnek, és már megvan!" - na, ezek mernek egy szót is szólni rád? Kik ezek a Kőkorszaki Szakik? Menjenek vissza Neander völgyébe - oda valók. És ezek az igazán r..ngyók. Ösztönlények.
2011. dec. 17. 21:08
47/159 A kérdező kommentje:
Sosem értettem ezt a "első randin soha" című szabályt, illetve azokat a nő társaim, akik ezt tudatosan próbálják meg elhúzni, mert hogy attól majd "jobban értékelik" őket. Gyanítom, hogy ez azoknak a lányoknak a sajátja, akiknek nagyjából ez az egyetlen értékük és okkal félnek attól, hogy ha hamarabb "adják oda magukat", akkor a férfi majd nem talál bennük semmi egyéb érdekeset/értékeset.
2011. dec. 17. 21:12
48/159 anonim válasza:
Ahogy latom benned meg ennyit se ertekeltek:D
Annyi hulyeseget osszehordasz, h az mar faj.
Azert nem adjak magukat oda, mert akkor lesz ideje felmerni, h a srac mit akar.
Valszeg ha ket honapot var akkor komolyat akar, de most egy este alatt?
En nem csodalom amugy, h otthagytak a pasik, nagyon sotet vagy.
2011. dec. 17. 21:17
49/159 anonim válasza:
Senki sem beszélt itt első randiról meg szopásról, lehet egy lánynak úgy is több partnere, hogy mindenkivel akkor feküdt le, amikor úgy érezte, hogy szeretne, de ebben sehol sincs, hogy minden vadidegenre rágerjed meg rögtön szopni fog. Az meg csak feltűnik pár év után, hogy még mindig együtt vagyok azzal, akivel elsőre lefeküdtem. Nekem attól a gondolkodástól kell hánynom, amikor a pasinak vannak a nők, akiket kefél meg van a barátnő külön és szerinte ez így rendben van. Aki elítéli ezeket a nőket, az legyen annyira következetes, hogy nem vállal semmiféle közösséget velük, ergo nem húzza meg őket, aki a saját ösztönei miatt szexuális összeáll olyannal, akit semmibe vesz, az az én szememben egy ocsmány, képmutató senki.
2011. dec. 17. 21:20
50/159 A kérdező kommentje:
2 hónap múltán is lazán ott hagyhat, sőőőőt
Számít az valamit, ha egy korábbi kapcsolata is úgy kezdődött, hogy az első randin összemelegedtek?
Ha kapcsolat lesz a dologból, akkor szerintem teljesen lényegtelen, ha nem, akkor meg mindkettőnek volt egy jó estéje
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!