Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a soviniszta duma? A férfinak kb mindent lehet, de a
Nő már akkor ribi?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Mostanság próbálgatom keresni az igazit, az utolsó 4 hónapban, 3 pasi nem sikerült (minddel lefeküdtem)
Nos, a kérdésem az lenne, hogy ha egy nő egyedül van, nem él párkapcsolatban, miért nem teheti az ami jól esik?
Miért kell egyből dobálni rá a ribi és hasonló címkéket?
Mi jogon ítél el engem bárki is?
Ha egy férfi teszi ugyanezt akkor nem éri szó a ház elejét.
Komolyan nem értem, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.
"keresem az igazit":D . Komolyan, ez a legjobb. Nem kerestél te senkit, dugni akartál, az más.
2011. dec. 17. 19:41
12/159 A kérdező kommentje:
Kb a 4. alkalom után feküdtem le mindegyikkel, amúgy üzenem a sok begyepesedett embernek, hogy aki a szexxel várat annak nincs más erénye. A legtöbb férfi ismerős szerint aki várat vele az később ezzel fog zsarolni...
Na és mi van akkor ha csak dugni akartam egy jót? Csak nektek lehet?
2011. dec. 17. 19:44
13/159 anonim válasza:
Ezt nem csak a pasik, a normalis nok is elitelik.
Te meg nyugodtan szexelgessel, a pasik jot rohognek rajtad meg ajanlgatnak, h hamar meg lehet huzni.
Aztan majd csak azt fogod eszrevenni, h a kutyanak nem kellesz...
2011. dec. 17. 19:48
14/159 anonim válasza:
Az a kulcs ami minden zárat nyit az jó de amely zárat minden kulcs nyit az már nem jó.
Amugy nem értem miért foglalkozol más véleményével, tedd azt amit jónak látsz. Csak azt tudd, hogy az igazi keresése és az, hogy "mindenkivel" lefekszel nem illik össze, magyarul ellentétben állnak egymással.
2011. dec. 17. 19:48
15/159 anonim válasza:
Én még nem tettem ugyanezt. Akkor tőlem elfogadod, hogy ribi vagy?
2011. dec. 17. 19:49
16/159 anonim válasza:
Számít az, hogy más ember mit gondol rólad? Mert ha zavar és nem tudod figyelmen kívül hagyni, akkor ne beszélj erről másoknak, ha nem érdekel, akkor meg az legyen a lényeg, hogy az adott pasi mit gondol rólad, akinél éppen próbálkozol, a többieket sz*rd le. Az a tapasztalatom, hogy az életben a többség ilyen mint te, csak itt osztják az észt, hogy erény stb. Az összevissza szex, az alkalmi kapcsolat és a szexkapcsolat is teljesen más, mint amikor valaki azonnal lefekszik azzal, akivel össze szeretne jönni, de nem sikerül a dolog és emiatt keres mást.
2011. dec. 17. 19:50
17/159 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy ki beszélt itt arról, hogy átment rajtam János és a város.
Ezt a fajta viselkedést én is elítélem, de nehogy már a lecumizlak a wc-be és a 4 férfi van az életemben között ne legyen semmi.
2011. dec. 17. 19:50
18/159 anonim válasza:
Kérdező ne izgulj, nekem is volt 1-2 egyéjszakás kapcsolatom, nem hirdettem sehol, nekem jól esett, van párom, tudja, meséltem róla neki, nem ítél el.És igen tök izgalmas volt, jó, hogy nem hagytam ki. Nem röhögtek rajtam, sőt, összefutottam az egyikkel, nagyon normális volt. Nem a középkorban élünk és szerencsére én nem falun.
2011. dec. 17. 19:53
19/159 anonim válasza:
Pasik egymás között? Lol... falun éltek vagy mi van, hogy az összes pasi ismeri a másikat és hogy minden ki fog derülni, úristen, ez azért erősen túlzás.
2011. dec. 17. 19:54
20/159 anonim válasza:
Kezdem azt gondolni, hogy vagy megbántad, vagy mondtak rád valamit, erre feljöttél, feltetted ezt a kérdést, és vártad, hogy majd megsimizzük a buksid, hogy "persze, nem gond, ha könnyűvérű vagy". Nincs is nagy baj ezzel, csak a legtöbb férfi (én sem ) szóba sem áll a hozzád hasonlóval, vagyis igen, de nem épp komoly kapcsolatot céljából. Ugye nem kell ecsetelnem, hogy mi célból? És még mielőtt visszatámadnál reflexből ( ami jellemző nagyon a nőkre), nem vagyok az a típus, aki fűvel-fával lefekszik. És tegyük fel, lesz majd egy komoly kapcsolatod, vagy házas leszel, és a férjed megkérdezi, hogy szívem, hány férfi volt az életedben? Erre vagy azt mondod majd, 46, de béla józsi és kázmér nem volt komoly, csak szex volt, vagy elosztod a számot mondjuk 4-gyel :D.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!