Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a soviniszta duma? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a soviniszta duma? A férfinak kb mindent lehet, de a Nő már akkor ribi?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mostanság próbálgatom keresni az igazit, az utolsó 4 hónapban, 3 pasi nem sikerült (minddel lefeküdtem)

Nos, a kérdésem az lenne, hogy ha egy nő egyedül van, nem él párkapcsolatban, miért nem teheti az ami jól esik?

Miért kell egyből dobálni rá a ribi és hasonló címkéket?

Mi jogon ítél el engem bárki is?

Ha egy férfi teszi ugyanezt akkor nem éri szó a ház elejét.

Komolyan nem értem, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.

22N

2011. dec. 17. 19:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/159 anonim ***** válasza:
100%

egy kérdés:

ha egy hónap mulva jön a 4.pasi és egy kolléganöd ismeri és figyelmeztett,hogy mindenkivel lefekszik,füvel-fával szexxel,mivel hogy keresi az igazit,ezért mindenkit kiprobál-hogyan vélekedsz róla?

2011. dec. 17. 19:59
 22/159 anonim ***** válasza:
85%
És ha a férjem szeret, majd azt mondja, hogy fújj elválok, mert volt 3-4 szexkapcsolat, bár nem annak indult. Jaj ne már.
2011. dec. 17. 19:59
 23/159 anonim ***** válasza:
62%

A válaszaid alapján te nem azért írtál, hogy elmondjuk a véleményünket hanem, hogy igazoljuk, hogy a te életviteled helyes.

Tehát téged is zavar, hogy mit gondolnak rólad csak nem akarod elismerni/belátni. Sehova nincs leírva, hogy hogyan kell élni, mindenki döntse el, hogy mi a helyes út. De azt ne várd, hogy itt majd mindenki helyeselje a szokásaidat. Te így élsz és kész ha így érzed jól magad akkor nem értem, hogy miért teszel fel ilyen kérdését.

2011. dec. 17. 20:00
 24/159 A kérdező kommentje:

Pontosan! El mondom a férjemnek, hogy drágám volt ennyi és ennyi férfi az életemben, de ennyi nem volt komoly belőle.

Ha Ő ezek alapján ítél meg, akkor meg sem érdemli, hogy vele maradjak.

2011. dec. 17. 20:01
 25/159 A kérdező kommentje:
Nem kell engem helyeselni. Minden relatív ki így gondolja ki úgy. Csak nem teljesen értem a másik oldalt.
2011. dec. 17. 20:02
 26/159 A kérdező kommentje:

A szexhez (jobb esetben) 2 ember kell. Mi alapján gondol engem BÁRMINEK egy pasi, ha ő is megette? Ha ezalapján negatív véleményt alkot, akkor jobb is, hogy nem kerülünk közelebbi kapcsolatba, mert nyilvánvalóan begyöpösödött és kettős mércével mér. Egy valódi párkapcsolat pedig nem árt, ha egyenlőségen alapú.

A titokzatosság, a "becserkészés", vadászat öröme, stb. pont azok a dolgok, amik inkább a rövidebb távú kapcsolatokban lehetnek fontosak. Mégis mi titokzatosság van / lehet egy több évtizedes kapcsolatnak? Feltételezed, hogy majd 5-10-20-30 év múlva azért fog téged jobban értékelni gyerekeid apja, mert az elején egy kicsit megvárattad? Ennek pont egy valóban komoly kapcsolatban nincs az ég egy adta világon semmi jelenősége.

2011. dec. 17. 20:04
 27/159 anonim ***** válasza:
80%
Senki sem fog válni azért, mert a másiknak volt pár szexkapcsolata vagy egyéjszakása, ennél komolyabb problémákat is kibír egy jó kapcsolat. Ha az egész életére ez jellemző, az már gyanús, de akkor nem 46 partnere lesz, hanem a sokszorosa. Ha úgy nézed, akkor 10 év egyedüllét alatt a 46 az évi 4,6 pasi, ami nem fűvel-fával meg minden hétvégén más ágyában.
2011. dec. 17. 20:05
 28/159 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező +1 az utolsó írásodhoz
2011. dec. 17. 20:07
 29/159 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, hogy kitöl hallottad azt, hogy aza férfi aki mindenkit megfekted az a legjobb pasi a világon? Azok a nők akik komoly kapcsolatot kerenek az ilyen férfiakat messzire elkerülik és megvetik...Szóval ez oda-vissza megy mindkét nemnél.Csak míg a nőknél a rib@nc szóval látják el ezeket a hölgyeket addig a férfiaknál pl. a skalpvadász jelzővel...
2011. dec. 17. 20:10
 30/159 anonim ***** válasza:
65%

nekem mint férfinak az még megdöbbentöbb ha a barátnöm azt mondaná a régebbi kapcsolatairől,hogy nem volt komoly csak szex volt.

ha komoly kapcsolatai voltak és természetesen együtt voltak,lefeküdtek számomra teljesen normális.

de az hogy csak szex miatt lecumizott egy férfit a wc-ben(ahogy irtad)elég undoritónak tartanám.

2011. dec. 17. 20:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!