Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a soviniszta duma? A férfinak kb mindent lehet, de a Nő már akkor ribi?
Sziasztok
Mostanság próbálgatom keresni az igazit, az utolsó 4 hónapban, 3 pasi nem sikerült (minddel lefeküdtem)
Nos, a kérdésem az lenne, hogy ha egy nő egyedül van, nem él párkapcsolatban, miért nem teheti az ami jól esik?
Miért kell egyből dobálni rá a ribi és hasonló címkéket?
Mi jogon ítél el engem bárki is?
Ha egy férfi teszi ugyanezt akkor nem éri szó a ház elejét.
Komolyan nem értem, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.
22N
A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
Mert nem jött össze nekem olasz lánnyal, ezért mondják az olaszok, hogy a magyar nők könnyűvérűek? Te drogozol?
"De gáz, a nők meg inkább olaszokkal kezdenek, mint a prűd töketlen magyarokkal. Most komolyan már kezdem a középkorban érezni magam, Jézusom, a bokám is kilátszik.Te honnan tudod, hogy a nődnek nem volt kalandja, nem biztos, hogy az orrodra köti."
Ki mondta,hogy nem látszódhat ki a bokád, miről beszélsz már megint, te szerencsétlen ?:D. Töketlen, prűd? Ja, azokról beszélsz, aki a hozzád hasonló ribikkel nem állnak szóba? Te jó ég. Ez vmi egészen hihetetlen. Olyan szinten sötétek vagytok. Ennyi IQ-val mit dolgoztok, de komolyan? Néhány sor értelmezése gondot okoz, és akkor még nem is beszéltünk az érvelésről. Szerintem a prűd szó jelentését sem tudod, különben nem jöttél volna ezzel:D. Gyorsan, guglizd ki. Nem értem, miért vagytok mérgesek. Könnyűvérűek vagytok, ennyi. Ti is tudjátok, mi is. Csak ti próbáljátok máshogy nevezni. És egyébként mi másért lenne veletek együtt egy férfi?:D. Az eszetek miatt ?:D
"Nem drogozik, hanem szórakozik veled."
Aha. Szerintem csak érvelni nem tudott, ezért próbál vicceskedni. A helyesírási hibák is a vicc részei ?:D. Ahhoz, hogy szórakozzon velem, némi IQ is elkellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!