Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a soviniszta duma? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a soviniszta duma? A férfinak kb mindent lehet, de a Nő már akkor ribi?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mostanság próbálgatom keresni az igazit, az utolsó 4 hónapban, 3 pasi nem sikerült (minddel lefeküdtem)

Nos, a kérdésem az lenne, hogy ha egy nő egyedül van, nem él párkapcsolatban, miért nem teheti az ami jól esik?

Miért kell egyből dobálni rá a ribi és hasonló címkéket?

Mi jogon ítél el engem bárki is?

Ha egy férfi teszi ugyanezt akkor nem éri szó a ház elejét.

Komolyan nem értem, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.

22N

2011. dec. 17. 19:15
 141/159 anonim ***** válasza:
5%

Hát igen, ezt valahogy gondoltam, h nem vagy könnyűvérű.

HIszen az, h első este leszoptad az miért is lenne az?

Tipikus, hogy egy nő akár mit csinál, szerinte az nem könnyűvérűség, nem ku*rvaság se semmi.

2011. dec. 22. 12:47
 142/159 anonim ***** válasza:
52%
a 78%os bevallja, hogy első randin ágyba vihető, utána meg leírja, hogy a férfiak élő vibrátorok. :DDD.
2011. dec. 22. 13:01
 143/159 anonim ***** válasza:
54%
Látom még a sötétek itt vannak. Egy bizonyos emberrel voltam az első randin, azóta a párom. És azért vele, mert eszébe nem jutna, azon élvezkedni, hogy egy nő kivel, mikor van együtt. Nem az ő dolga és nem is foglalkozik vele, nemhogy a szánalmas fröcsögését kéne bárhol is olvasni oldalakon keresztül.Amúgy megsúgom, akár a kérdező is lehet egy jó ismerősötök, mert a nők ezeket a dolgokat senki orrára nem kötik. A nők nagy része kalandozott, ha tetszik nektek, ha nem.De ha ti elélveztek azon, hogy ribik vagyunk, hát legyen, de nektek elérhetetlen ribik.
2011. dec. 22. 13:59
 144/159 anonim ***** válasza:
54%
Ja és bocs, nem minden férfi élő vibrátor, pl. a párom még véletlenül se, csak a mostani felhozatal, akiken jókat röhögünk a barátnőimmel.
2011. dec. 22. 14:01
 145/159 anonim ***** válasza:
Olyan primitívek vagytok, szeretnétek olyan igénytelenek lenni. Nagyon jó képű vállalkozó, aki most is pénzt keress és nem idegen nőket próbál oltogatni.. Sajnálom a barátnőtöket, én ilyen szánalmas impotens kukikat még nem láttam.Csorgatjátok a nyálatokat a nőkre, közben meg puffogtok, hogy milyen ribik, de csak azért, mert az ilyen kis szürke verebekkel nem foglalkoznak. És mielőtt azzal jöttök, hogy nem is akarjátok, ja anyuci biztos kajálja ezt, de én nem.
2011. dec. 22. 14:18
 146/159 anonim ***** válasza:
87%
Én csak röhögök rajtatok, megvédtem a kérdezőt, mert pár kisebbségi komplexussal küzdő pasi féleség már a világ szutykának kiabálta ki.Boldog Karácsonyt kérdező, ne izgulj, fogsz találni normális pasit. Ti meg recskázzatok tovább.
2011. dec. 22. 14:29
 147/159 anonim ***** válasza:
Ja és már szánalmas ez a helyesírási hiba keresés, nem arra figyeltem, de már bánom, hogy válaszoltam nektek, mert ez már tényleg a primitívség felé hajlik, hogy ilyen kielégületlen majmokkal vitatkozom, törlöm is kérdést.
2011. dec. 22. 14:32
 148/159 anonim ***** válasza:
Nem sz.ptam, te tudod mi az a szeretkezés, mert szerintem nem, ezért megy majd félre a guminőd is.
2011. dec. 22. 14:34
 149/159 anonim ***** válasza:
Töröld is, egyszerűbb, mint is szembenézni az igazsággal. Ettől még nem lesz igazad, és ringyó maradsz.
2011. dec. 22. 14:36
 150/159 anonim ***** válasza:
Te tisztában vagy a fogalmakkal, anyucid a ribanc. 10 éve vagyok a párommal, ez ribancság.Ha neked az, akkor kezdj pasikkal, mert megsúgom, akkor a nők 90%-a az.Most szidhatsz engem, de tudod nekem van boldog családi életem és én vagyok az, aki nem ítél el senkit egy botlás miatt. Te szentelt vizzel járjál szórakozni, mert ha én ribi vagyok, akkor a mai 17 évesek egyenesen tűzre valók. Ja bocs, a kis csúnya Bettyddel gondolom nem jártok.
2011. dec. 22. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!