Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a barátnőmnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek, hogy loptam a boltból és lebuktam?

Figyelt kérdés

Tegnap loptam,mert hülye voltam.

Lebuktam. Az összeg kb 500 ft semmivel se több.

Nem hívtak a boltban rendőrt,csak a jegyzőkönyvet vették fel.

A rendőrségen azt mondták,hogy csak szivattak és rám akartak ilyeszteni,hogy ne csináljak soha többet ilyet.

Én mégis félek,hogy tárgyalás,meg bíróság,meg pénzbüntetés :S

Ezt,hogy mondjam el a barátnőmnek ??

Szerintetek fel fog engem jelenteni a bolt ?

vagy nem foglakkozik ilyen kis piti lopással ?

És ha fel is jelent mennyire foglalkoznak vele a rendőrök ? :(

2011. dec. 3. 13:05
 81/101 anonim válasza:

Na már nem exbiztiőr mizu ?

Én felhívtam őket még mindig nem érkezett be semmiféle feljelentés a rendőrségre.

2012. jan. 28. 22:13
 82/101 anonim ***** válasza:

Nekem még nem sikerült megkérdeznem azt akit akartam ha minden igaz hétfőn tudok vele beszélni.

Üdv!

2012. jan. 29. 10:30
 83/101 anonim válasza:

okés köszi :)

Szerinted se lesz belőle akkor semmi ?

eddig még mindig nem érkezett feljelentés a rendőrségre vagyis pénteken még nem.

De azt mondták h van olyan feljelentés ami 4 hónapot csúszik :S

Ez december másodikán volt azóta lassan 2 hónap elment

2012. jan. 29. 12:24
 84/101 anonim ***** válasza:

lóf.szt!

Nyugiii!

NEM LESZ SEMMI!!!

Újra a 15/F

2012. jan. 29. 18:46
 85/101 anonim válasza:
Hát remélem :) köszi :)
2012. jan. 30. 19:21
 86/101 anonim ***** válasza:

Beszéltem a nagytudású főnökömmel és ugyan azt mondta amit én még valahol az elején megírtam.Feljelenteni feljelenthetnek de nem a biztiőrők hanem a boltosok mármint a bolt tulajdonosa.A biztonsági őrnek onnantól kezdve hogy megírta a jegyzőkönyvet ,az égvilágon semmi köze utána lévő dolgokhoz.

Nos a boltok átlagában nem is foglalkoznak kis tételeknél ezekkel a jegyzőkönyvekkel.Tudod van egy értékhatár hogy ha azt meghaladod akkor már a rendőrt is ki lehet hívni ez kb 21 ezer ft.Itt már kökeményen mehet a feljelentés mert már pénzről beszélünk és nem apróról.

Szóval továbbra is csak nyugi mert szerintem sza ratni akartak Téged!

De ha gondolod nézd meg hogy mikor van másik biztiőr a boltban és menj hozzá érdeklődni :) vagy a boltvezetőtől is lehet érdeklődni.

Ha viszont a bolt tényleg feljelentene 500 ft kárért akkor az a helyes eljárás hogy mivel még büntetlen vagy gondolom így kapsz egy jelképes pénzbírságot szabálysértésért és egy írásbeli megrovást.De ezt nagyon kétlem hogy bármi is történne ez ügyben.

Minden jót!

És ne parázz!

2012. jan. 31. 17:20
 87/101 anonim válasza:

Köszi :)

De a bolt az kerek perec megmondta,hogy nem jelent fel,ott van a jegyzőkönyv az irodában a sok között,de szarnak rá.

2012. jan. 31. 22:50
 88/101 anonim ***** válasza:

Tessék itt a válasz hogy nem kell paráznod!Akkor a biztiőrnek nagy arca volt és szaratni akart téged!És látod sikerült is neki,de most már nyugodjá le nem lessz belőle semmi!

Üdv!

2012. febr. 1. 10:43
 89/101 anonim válasza:

jó:)

köszi :)

2012. febr. 1. 18:40
 90/101 anonim válasza:

Üdv megint kitiltottak de megint itt vagyok :)

ez már a 4 dik regisztrációm...

Nyomorék adminok vannak itt is...

Na mind1.

Még mindig nem küldtek semmit már nem exbizti :)

2012. márc. 19. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!