Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek, hogy loptam a boltból és lebuktam?
Tegnap loptam,mert hülye voltam.
Lebuktam. Az összeg kb 500 ft semmivel se több.
Nem hívtak a boltban rendőrt,csak a jegyzőkönyvet vették fel.
A rendőrségen azt mondták,hogy csak szivattak és rám akartak ilyeszteni,hogy ne csináljak soha többet ilyet.
Én mégis félek,hogy tárgyalás,meg bíróság,meg pénzbüntetés :S
Ezt,hogy mondjam el a barátnőmnek ??
Szerintetek fel fog engem jelenteni a bolt ?
vagy nem foglakkozik ilyen kis piti lopással ?
És ha fel is jelent mennyire foglalkoznak vele a rendőrök ? :(
Az megint más b..meg!
A biztonsági őr FELJELENTETT!!!!!
15/F
Várj, most be kellett menned a rendőrségre???
,,A rendőrségen azt mondták,hogy csak szivattak és rám akartak ilyeszteni,hogy ne csináljak soha többet ilyet. "
15/F
Voltam bent rendőrségen is mondtam,hogy hülye voltam (magamtól mentem be)
Látták is rajtam,hogy normális avgyok csak rámjött az 5 perc és tök normálisan beszélgettünk én meg 2 rendőr.
A másik mondta,hogy "ebből nem lesz semmi ha akkor nem hívott rendőrt csak szop@attak!"
Ha csak a biztonsági őr mondta, akkor csak szivattak!!!
15/F
HÜLYE VAGY?????????????BEMÉSZ A RENDŐRSÉGRE MAGADTÓL?
MÁRBOCS!
Ha meg azt mondták, hogy nem lesz bajod, és normálisak voltak, akkor NEM LESZ BAJOD!
Bár pár rendőr kamugép.DE ha normálisak voltak, és láták, hogy normális vagy és megbántad, akkor NEM LESZ BAJOD!
Hát csak annyit mondott a biztonsági őr vagy vagyonőr nem tudom mikor kimentem a pénztárból odajött és annyit mondott h biztonsági szolgálat menjek be vele oda hátra. Ott meg volt a jegyzőkönyv és azt mondta,hogy majd a rendőrség eldönti,hogy mi lesz. Aztán elengedett.
Rendőröket nem hívott ki a helyszínre
Ne parázz mert csak bizonyos összeg felett jelenthetnek fel téged ez amolyan 20ezer ft környékén mozog!
Ebből nem lesz semmi bajod,nem kap senki sem levelet ,idézést vagy akármit.Ilyen esetekkel nem foglalkoznak egyáltalán a rend őrei,mert ők úgyis komolyabb ügyekkel vannak elfoglalva mint például hogy lenyulják a tisztességes emberek pénzét!
Szóval ezt az ügyet felejtsed el,tanuld meg azt hogy legközelebb ilyet ne csinálj!És a barátnődnek csak akkor mond el ha tudod hogy ezek után is szeretni fog téged.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!