Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A bnőm azt hiszi, h. tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bnőm azt hiszi, h. tetszik egy srácnak, de ez a srác rám "hajt". Elmondjam a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Ez csak egy példa, de egyik délután mikor jöttünk haza suliból (a bnőmmel), mondta a bnőm, h ránézett a srác, meg hogy flörtölt vele a szemével. A srác végig engem nézett - én a bnőm mellett ültem, és mikor jött arrafelé a srác, és a bnőm nem nézett rá, de a srác rámvigyorgott. Mikor nincs ott a bnőm akkor is rám hajt, mikor ott van a bnőm, akkor nem jön oda. Mindketten (bnőmmel) ismerjük a srácot, de nem sokat beszélgettünk... a bnőmnek régebb óta tetszik, és ő régebb óta ismeri. Sőt. A bnőm már kosarat is kapott tőle. Én teljesen belezúgtam a srácba, de a bnőm nem tudja. Azt már Ő is észrevette, hogy bejövök a srácnak, de továbbra is mondogatja, h "jaaaj rámnézett". El kéne mondanom a bnőmnek, hogy tetszek a srácnak, vagy érjem el, hogy a saját szemével lássa, h rám hajt az a srác? Nem fogja fel, hogy Ő már kosarat kapott tőle, nem jön be neki.:S Persze, tudom, ez nehéz... és sajnálom is.:S De akkor mitcsináljak? Nekem kell az a srác.

16/L

2009. szept. 16. 06:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondd el neki. Miféle barátok vagytok ti, hogy nem tudtok ilyesmit megbeszélni egymás közt?
2009. szept. 16. 06:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ez gáz ja, de azt képzeld el milyen gáz, amikor én meg a sráccal szemezgettem, a sokeszű barátnője meg azt hitte vele, ill. a srác is azt hitte, h a bnőjével :-)

Ja és fiú vagyok ..., hát istenem, ilyen ez a világ

2009. szept. 16. 07:06
 3/4 anonim ***** válasza:

én is így voltam,csak nálam a srác megmondta a bnőmnek h én tetszek neki,a barátnőmmel azóta alig szólunk egymáshoz, a sráccal nem járok de jó barátok vagyunk.

szerintem hallgass a szívedre.

15/l

2010. ápr. 1. 22:20
 4/4 anonim válasza:

hány éves vagy?

am sztem mond le mert nem akarhatod hogy kínos helyzetbe hozza magát a srác előtt, bár én nem értem hogy nem tűnt már fel neki

és ha igaz barátok vagytok akkor csak nem fog ezért összeveszni veled, mert az nagy hülyeség lenne

2010. júl. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!