Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a legjobb barátnőmnek? (a többi lent)
Tegnap nézelődtem Facebook-on, és rákerestem a barátnőm (14L) bátyjának(23F) a csajára. Meg is lepett, hogy ilyen tinisztáros cuccok voltak az üzenőfalán, mert Mátét nem ilyennek ismertem meg...de a lényeg az, hogy mikor kia akartam volna lépni, megláttam, hogy az van neki kiírva, hogy párkapcsolatban van valamilyen Csabával...aki nem a barátnőm bátyja.
Gondoltam arra, hogy régen lépett be és elfejeltette megváltoztatni az állapotát, de aztán láttam, hogy 3 órája még Brasch Bence oldalát lájkolta.
Sajnos a sráccal nem vagyok nagyon jóban, csak néha futunk össze...neki nem tudom elmondani, csak a barátnőmnek.
Ti mit tennétek a helyemben? 14L
feltörném a facebookot, törölnék mindenkit, beleértve magamat is és szétbasznám az egészet, hogy soha a büdös életben senki fel ne tudjon menni rá soha többet
eredmény: több millió ember szabadulna fel a facebook függősége alól!
am a kérdésedhez visszatérve:
feküdj le vele!
Mármint kivel is kéne lefeküdnöm? :)
Igen, szerintem sem kéne beleavatkozni, de mi van ha tényleg van valami, és kiderül, én meg kussoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!