Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha irigylem, hogy a legjobb barátnőmnek sikerült meghódítani a kiszemelt pasit?
A kérdésből nem derül ki a dolog mélyebb lényege, azért kérlek olvassátok el az egészet, mielőtt válaszolnátok.
Nemrég bekerültem egy baráti társaságba egy ismerősöm által, ahol az egyik sráccal alakult valami közöttünk. Én egyre jobban vonzódtam hozzá, és tudtam, hogy én is bejövök neki - de ez a dolog nemrégiben megtorpant. Eddig kavartunk, most mintha meggondolta volna magát, ami nagyon bánt.
Nemrégiben elvittem a barátnőmet is egy esti találkozónkra, ahol hogy, hogy nem, egymásra találtak az "én pasim" legjobb barátjával. A különbség csupán az, hogy ők ketten azóta összejöttek, boldogok és szerelmesek...
Én örülök, hogy a barátnőm ilyen boldog, mert nagyon szeretem őt. De azért, amikor meséli, hogy mi volt a sráccal, hogy megint találkoznak, hogy mennyire szereti - fáj, az az igazság.
Mármint neki miért jött össze, nekem meg miért nem? A két barát közül miért csak az egyik fair egy lánnyal, a másik miért szórakozik? Én miért nem vagyok elég jó?
Hülye kérdések, de attól még folyton az eszembe ötlenek...
én hasonló helyzetben vagyok:( nekem egyszerűen sosem jön össze azzal akivel szeretném, csak olyanoknak tetszem, akik nekem nem jönnek be, így nemvolt még pasim. bnőmnek sikerült, már voltak barátjai is..kicsit rosszul érzem magam emiatt, de nem csinálhatsz semmit, irigykedni nem szép dolog, biztos ránk talál az igazi:)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!