Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas hülyeséget csináltam. Elmondjam a barátnőmnek?
Ezután megint elkezdtünk csókolózni,a srác többet is akart és én is benne lettem volna,de mondtam,hogy inkább ne és kérdezte,hogy miért,én pedig elmondtam neki,hogy a barátnőm mit érez iránta.
15/L
szóval azért nem akartál aznap este többet, mert a bnőd így érez iránta, nem azért, mert kb 10 perce ismered??ez vicc
Amúgy gyorsan mond el a bnődnek, ez egy gerinctelen húzás volt.
Tudom,hogy hülye helyzet és az a baj,hogy nem tudok dönteni...:S
A barátnőmmel már 3 éves korunk óta jóban vagyunk és ő az,aki az összes titkomat tudja.
A srácot pedig,nem tudom,hogy miért,de nagyon imádom :D.És olyan szar volt,ma is felhívott a barátnőm és pont a fiúnál voltam(nem úgy!) és kérdezte a bnőm,hogy milyen volt a szilveszter,mert hogy az övé halál unalom volt(mert az unoka tesójáéknál kellett lennie),én pedig azt hittem,hogy rosszul leszek,mert még szinte soha nem hazudtam neki.És amikor mondtam,hogy semmi különös nem volt rögtön kérdezte,hogy mi a baj :S.Szóval most nem tudom,hogy mit csináljak,mert folyton arról beszél(most is msn-en),hogy milyen jó lenne,ha össze hoznám azzal a sráccal.
23:04-nek
Nem 10 perce ismerte te szerencsétlen...Amúgy adagold be szép lassan a barátnődnek,mond meg neki hogy mi a szitu,és ha olyannyira nagy barátnők vagytok akkor nem rág be.
És a legnagyobb gond az,hogy nem is tudok a szemébe hazudni az embereknek,mert olyankor nagyon kell nevetnem(nem tudom,hogy miért ) és néha elkezd remegni a kezem is :S
és ezt a barátnőm nagyon jól tudja
Elmondtam neki msn-en :S
sztem eléggé kiakadt,mert nem írt vissza semmit,csak kitett a gyorsüzihez egy széttört szivet és egy sírós arcot
próbáltam hívni,de folyton kinyomja a telefont
ezt most elmeséltem daninak(a srácnak) és ő azt mondta,hogy most hagyjam inkább,majd megnyugszik,de nem tudom,hogy mit csináljak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!