Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hatalmas hülyeséget csináltam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas hülyeséget csináltam. Elmondjam a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmnek nagyon bejött egy srác(még most is bejön neki xD) és megkért,hogy haverkodjak össze a sráccal és kérdezzem meg,hogy van-e barátnője,ha nincs,akkor ki jön be neki,meg ilyenek.Én nem ismertem a srácot,nem is láttam.A bnőm megadta az msn-jét én fel is vettem,tök jókat beszélgettünk(egyszer este 9-kor kezdtük és hajnali 2-kor fejeztük be xD)és azt vettem észre,hogy nagyon bejön a srác.A bnőmnek nem mertem elmondani,csak annyit mondtam,hogy még nem tudtam beszélni a sráccal:S.Kiderült,hogy a srác egyik legjobb haverja a szomszédunk és tnap(szilveszterkor) egyedül voltam itthon(anyáék elmentek a barátaikhoz,öcsém az egyik ovis barátjánál "bulizott",ahogy ő mondta xD)és a srác meglátott,amikor a kertbe kimentem megkeresni a cicának és kérdezte,hogy nem jöhetne-e át,mert a haverjai eléggé uncsi most.Én mondtam,hogy oké,jöjjön.Először csak beszélgettünk,utána kitalálta,hogy felelsz vagy merszezzünk.Én belementem és az egyik feladatnál azt mondta,hogy ha bátor vagyok,akkor csókoljam meg...Én nem tudom,hogy miért,de megtettem :$.Utána mondta,hogy nagyon bejövök neki és hogy járni szeretne velem.Én mondtam,hogy nekem is nagyon tetszik ő és mondtam hogy oké,járjunk,de ne mondja el senkinek.
2011. jan. 1. 22:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele reggel és közölte velem,hogy jelenleg még a Twilightot is jobban szereti nálam(amit egyébként utál),szóval most eléggé ki vagyok... :'(

valami ötlet,hogy hogy tegyem jóvá?

2011. jan. 2. 17:08
 12/21 anonim válasza:
Nekem ugyanez a szitu, csak én fiú vagyok, én is már nagyon kiskorom óta ismerem a barátomat, ugyanez volt velünk is egy lánnyal, elmondtam neki, nagyon kiakadt, 1 hét mosolyszünet mire msn-en közösben másik két baráttal "szóba állt" velem, majd meghívtam egy sörre, és azóta tovább maradt a barátság. de ti nemhiszem hogy sört innátok, ha már nagyon régóta ismered, csak tudod, hogy mit szeret leginkább, vegyél neki valami szép ajándékot, a pasit meg hagyd szerintem. (:
2011. jan. 2. 19:10
 13/21 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele ma a suliban,de mintha ott sem lettem volna.A többi barátnőm szerint most csak dúzzog,de ismerem és még senkivel nem viselkedett így,csak azokkal,akiket szívből gyűlöl.

Most nem tudom,hogy mi csináljak,mert úgy viselkedik velem,mintha megszűntem volna létezni a számára.

A srácot meg nem akarom dobni,mert tök cuki,meg kedves és szinte az egész suli bele van esve(mármint a lányok )

Most mit csináljak?

2011. jan. 4. 18:44
 14/21 anonim ***** válasza:

Bujj el:DDDNemám..

Semmit hagyd egy kicsit de amúgy nagyon köcs.ög vagy(N)

2011. jan. 5. 19:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt, csak én nem jöttem vele össze bnőm miatt...
2011. jan. 5. 19:44
 16/21 A kérdező kommentje:

Tudom,h nem éppen ez volt a leggerincesebb dolog,amit csináltam,de már nem tudom visszacsinálni.

De egyébként nem értem,hogy min akadt így ki a bnőm,nem az én hibám,hogy nem volt elég bátor,hogy rákérdezzen a srácnál...-.-"

2011. jan. 5. 19:45
 17/21 anonim ***** válasza:
És azután mi történt?
2011. jan. 5. 19:56
 18/21 anonim ***** válasza:
10%

A leírtak alapján te már eleve gerinc nélkül születhettél..

Nem úgy hangzik, mintha nagyon megbántad volna.

Szerintem hagyd békén a "barátnődet" a szerencsétlennek van épp elég baja.

Én nem sajnáltatnám magam, hogy nem beszél veled. Megérdemled.

Akkor keresd fel, ha sikerült tényleg megbánjad.

2011. jan. 5. 20:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

itt mindenki teljesen meghibbant??

nézd: a barátnőd ezt konkrétan ahogy csak lehetett, elszúrta. ha nincs ez az idióta lányos kiküldetős dolog, hogy te kérdezd meg hogy mit gondol meg akármi, és hogy hozzad vele össze, akkor most ő lenne a barátnője. csak annyit kellett volna tennie, amit végülis te tettél meg. beszélgetni vele, és saját magát összehozni vele.

mi a frásznak kell kombinálni és mást megkérni hogy összehozzon valakit valakivel...

énszerintem jól jártál, a barátnőd meg vessen magára, legközelebb ha akar valamit, majd maga intézkedik... ilyen hülyeséget még...

2011. jan. 6. 00:26
 20/21 anonim ***** válasza:

#19., itt a pont.

Nem kell "jóvá tenned" semmit sem..!

2022. jún. 28. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!