Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas hülyeséget csináltam. Elmondjam a barátnőmnek?
Beszéltem vele reggel és közölte velem,hogy jelenleg még a Twilightot is jobban szereti nálam(amit egyébként utál),szóval most eléggé ki vagyok... :'(
valami ötlet,hogy hogy tegyem jóvá?
Beszéltem vele ma a suliban,de mintha ott sem lettem volna.A többi barátnőm szerint most csak dúzzog,de ismerem és még senkivel nem viselkedett így,csak azokkal,akiket szívből gyűlöl.
Most nem tudom,hogy mi csináljak,mert úgy viselkedik velem,mintha megszűntem volna létezni a számára.
A srácot meg nem akarom dobni,mert tök cuki,meg kedves és szinte az egész suli bele van esve(mármint a lányok )
Most mit csináljak?
Bujj el:DDDNemám..
Semmit hagyd egy kicsit de amúgy nagyon köcs.ög vagy(N)
Tudom,h nem éppen ez volt a leggerincesebb dolog,amit csináltam,de már nem tudom visszacsinálni.
De egyébként nem értem,hogy min akadt így ki a bnőm,nem az én hibám,hogy nem volt elég bátor,hogy rákérdezzen a srácnál...-.-"
A leírtak alapján te már eleve gerinc nélkül születhettél..
Nem úgy hangzik, mintha nagyon megbántad volna.
Szerintem hagyd békén a "barátnődet" a szerencsétlennek van épp elég baja.
Én nem sajnáltatnám magam, hogy nem beszél veled. Megérdemled.
Akkor keresd fel, ha sikerült tényleg megbánjad.
itt mindenki teljesen meghibbant??
nézd: a barátnőd ezt konkrétan ahogy csak lehetett, elszúrta. ha nincs ez az idióta lányos kiküldetős dolog, hogy te kérdezd meg hogy mit gondol meg akármi, és hogy hozzad vele össze, akkor most ő lenne a barátnője. csak annyit kellett volna tennie, amit végülis te tettél meg. beszélgetni vele, és saját magát összehozni vele.
mi a frásznak kell kombinálni és mást megkérni hogy összehozzon valakit valakivel...
énszerintem jól jártál, a barátnőd meg vessen magára, legközelebb ha akar valamit, majd maga intézkedik... ilyen hülyeséget még...
#19., itt a pont.
Nem kell "jóvá tenned" semmit sem..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!