Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lenne hogy a lehendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lenne hogy a lehendő barátnőmnek vn 1hülye szokása vágdosa magát borotvapengével nm tudom miért csinálja de félek hogy valamilyen fertőzést vagy valamit elkep (pl:AIDS meg stb)?

Figyelt kérdés

Vagyis azt hallottam hogy ilyen vírusokat el lehet kapni meg fertőzéseket/betegségeket.

Nagyon szeretem őt szép is rendes meg nagyon kedves de nm akarok semmi ilyesmit elkapni tőle :/ Szóval tényleg el lehet kapni AIDS-et meg ilyen betegségeket fertőzéseket ha nm steril a borotva-penge? a válaszokat előre köszönöm és csak normális válaszokat és a helyesírási hibák miatt bocsi gyorsan írok és így előfordul

2011. okt. 5. 19:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
AIDS-et akkor kap, ha a pengével előtte egy fertőzött ember vagdosta magát. De ez ne nyugtasson meg, a vérmérgezésben, tetanuszban és ilyenekben is meg lehet ugyanilyen kínok között halni. Inkább szoktasd le róla, ha baja van, verje a hülye emós fejét a falba, ne vagdossa magát...
2011. okt. 5. 19:07
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Most ülj le, ha eddig nem tetted volna, komolyan kell beszélnünk... sajnálom h nekem kell elmondanom, de a barátnőd... nos... EMO-s :(
2011. okt. 5. 19:07
 3/21 anonim ***** válasza:
31%
Az aids nem igy terjed,jó reggelt..sztem vegyél neki giotint,az biztosabb..kben meg tuti emók vagytok vagy legolább a nöd..
2011. okt. 5. 19:08
 4/21 A kérdező kommentje:
De ha vérmérgezést kap vagy tetanuszt azzal nem tud megfertőzni vagy igen?
2011. okt. 5. 19:08
 5/21 anonim ***** válasza:
95%

Nem, az nem fertőző, abba csak ő döglik bele... :)

(1. vtam)

2011. okt. 5. 19:09
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok emo de neki vannak "emo-hajlamai" amiről próbálom leszoktatni
2011. okt. 5. 19:09
 7/21 anonim ***** válasza:
Nekem volt emos barátom és nem lehet őket leszoktatni, tapasztalatból mondom, én is megpróbáltam. hagyd el mert csak fájdalmat okoz neked, mert nem képes felfogni h neked mennyire fáj ha vágdossa magát
2011. okt. 5. 19:11
 8/21 anonim ***** válasza:
94%

sajnos nem az "EMO"-sság a legrosszabb ami lehet.

el kellene vinned orvoshoz, mert sokfajta önértékelési problémája lehet. pl depressziós;ha nagyon vékony, akkor anorexiás; vagy más étkezési zavar - bulimia; alkoholizmus; akár drog; korábbi szexuális zaklatás stb...

beszélgess el vele, hátha kiderül. de ne bántóan, elég baja lehet :-(

2011. okt. 5. 19:19
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
Hogyan vagdossa magát és milyen időközönként? A mazochisták azért vagdossák magukat mert a fájdalom endorfint termel és ez élvezetet nyújt nekik. De az is lehet hogy valamilyen komoly pszichés betegsége van (nem tudom mennyit vagdossa magát és hogy de, ha tele van mély vágásokkal akkor pszichiáter).
2011. okt. 5. 19:27
 10/21 A kérdező kommentje:
Hááát elégé vékonyka meg sokszor rossz a kedve nagyon érzelmes típus..és sokszor nagyon le van hangolva és meg akar halni szóval lehet hogy téll van valami pszchihés-gondja...
2011. okt. 5. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!