Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kimutatni a barátnőmnek, hogy szeretem? Milyen jelekkel tudom ezt kimutatni?
Apró, de lényeges dolgokkal. Odafigyelsz rá, pl. megjegyezi úgy mellékesen, hogy nagyon szeret valamilyen édességet és mikor már azt hiszi, régen elfelejtetted, megleped vele. Mutasd ki, hogy büszke vagy rá, hogy ő a te párod, ha valamivel kedveskedik, fejezd ki, hogy mennyire jólesik. Ha valami problémája van, állj mellette, soha ne mondj le vele tervezett randit a haverok kedvéért, viszont egy-két haverozást hagyj ki, csak hogy vele lehess. Amikor úgy érzed, hogy nagyon-nagyon szereted és valamivel azonnal ki akarod fejezni, nézz a szemébe és mondd ki, hogy szereted, a szemedből látni fogja, hogy komolyan gondolod.
Ha romantikus típus, akkor néha csak úgy spontán meglepheted valami romantikus aprósággal. Nem muszáj vagyonokat kiadni hatalmas csokrokra, elég egy szál virág.
Dicsérd meg a külsejét. Nem kell hazudni, pl. ha duci, nem kell a nádszáltermetét dicsérni, ha vékonyka, akkor a dús, nőies formáit, hanem azt, ami tényleg tetszik benne.
Ami pedig nagyon fontos: érezze, hogy rád mindig számíthat.
De ezek csak példák, amik nekem, mint nőnek jólesnek a férjemtől. Legyél kreatív. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!