Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek, hogy loptam a boltból és lebuktam?
Tegnap loptam,mert hülye voltam.
Lebuktam. Az összeg kb 500 ft semmivel se több.
Nem hívtak a boltban rendőrt,csak a jegyzőkönyvet vették fel.
A rendőrségen azt mondták,hogy csak szivattak és rám akartak ilyeszteni,hogy ne csináljak soha többet ilyet.
Én mégis félek,hogy tárgyalás,meg bíróság,meg pénzbüntetés :S
Ezt,hogy mondjam el a barátnőmnek ??
Szerintetek fel fog engem jelenteni a bolt ?
vagy nem foglakkozik ilyen kis piti lopással ?
És ha fel is jelent mennyire foglalkoznak vele a rendőrök ? :(
A rendőrségen nem értették,hogy miért nem hívtak ki rendőrt a helyszínre ?
Mert,hogy elméletileg ki kellett volna.
Figyu!
A rendőrők is megmondták hogy csak szívattak!
Én is azt mondom mint exbiztiőr hogy nem kell félned ,mert 500ft-tos lopással nem kezdenek semmit!Ha egy ilyen lopásnál valaki kihívja a rendőröket akkor azok úgysem fognak kijönni ,ezt elhiheted nekem!
NE PARÁZZÁL MERT NEM LESSZ BELŐLE AZ ÉGVILÁGON SEMMI!!!
És ez tényleg igaz!!!Örülj neki hogy ebből tanulhattál!
Most nem azért, de ez hogy kapcsolódik a témához: Szerelem, sex
EZ NEM INKÁBB AZ EGYÉB KÉRDÉSEKHEZ KAPCSOLLÓDIK NEM?
Hát remélem,hogy iagazatok lesz és télleg nem lesz belőle semmi még levelet se küldenek itthonra.
Köszönöm válaszokat főleg a 15 évesnek és az exbiztiőrnek :)
Az hazugság hogy 200ft os érték miatt rendőrt hívnak!!!
Én hívtam már rendőröket százezres kocsikárnál és nem akartak kijönni!!!Erről ennyit ,majd pont a tescóba fognak kimenni ahol kimondottan biztonsági szolgálat van.A rendőrőket csak akkor lehet kihívni ha meghaladja azt a bizonyos értékhatárt vagy akkor ha erőszakos az illető.
Szóval ne izgulj kisöreg!Aludj csak nyugodtan mert ennél nagyobb problémák is érhetnek az életedben!
Üdv!
Nem fognak semmi papírt sem küldeni!
Megnyugodhatsz!
Azt a jegyzőkönyvet csak akkor használhatnák fel ha rendszeresen oda a boltba járnál lopni ,de nem jársz oda folyton lopni és nem is nagy értékkel kaptak el szóval tehát nem fognak rád időt pazarolni!!!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!