Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek, hogy loptam a boltból és lebuktam?
Tegnap loptam,mert hülye voltam.
Lebuktam. Az összeg kb 500 ft semmivel se több.
Nem hívtak a boltban rendőrt,csak a jegyzőkönyvet vették fel.
A rendőrségen azt mondták,hogy csak szivattak és rám akartak ilyeszteni,hogy ne csináljak soha többet ilyet.
Én mégis félek,hogy tárgyalás,meg bíróság,meg pénzbüntetés :S
Ezt,hogy mondjam el a barátnőmnek ??
Szerintetek fel fog engem jelenteni a bolt ?
vagy nem foglakkozik ilyen kis piti lopással ?
És ha fel is jelent mennyire foglalkoznak vele a rendőrök ? :(
"sajnos akárki akármiért feljelenthet"
Tudod, ez a jogállam lényege.
Ha ez nem lenne, akkor a mondatod úgy hangzana, hogy "sajnos akárki akármiért megverhet/lelőhet". Amíg nem volt állam, addig ez kb így is volt. Örülj neki, hogy most van (amíg van)...
Utolsónak:
Igazad van, örülök, végül is jobb mint ha lelőnének, vagy ,,koncentrációs táborokba" küldenének!
15/F
Üdv exbizti őr.
Megint kib@sztak de megint másik regisztrációval itt vagyok.
Eddig még nem történt semmi a múlt héten felhívtam azt a számot amit adtak,hogy megkérdezzem,hogy mi újság ??
Megnézte egy nő a gépben,de nem voltam benne,mert még mindig nem jelentett fel.
Azóta viszont lehet,hogy már fel vagyok :S
December 2 óta tart ez az egész és azóta nem voltam benne a gépben,szerinted még feljelenthet ?
Csak mert azóta több mint 1 hónap telt el és még mindig semmi.
Létezik,hogy ennyit késik a papír a rendőrségre ?
Ha van tényleges feljelentés az úszhat sok időt de ezért nem leszel feljelentve...
valami ilyesmi oldalon érdeklődj szerintem.
Üdv exbizti őr!
Ma felhívtam megint azt a számot amit kaptam,de sajnos nem tudtam megnézni,mert nem volt jó a gép :S
Azt mondták,hogy próbáljam meg holnap,vagy a jövő héten.
Így mégrosszabb,mert így megint csak a rettegés holnapig,hogy mi lesz :S
De azt mondták,hogy ha van feljelentés,akkor az még amúgysem érkezett volna meg,mert minimum 2-3 hónap míg odaér :S
Szal ezzel csak mégjobban félek pedig kezdtem azt hinni h December másodika óta már sok idő elment,nem lesz belőle semmi de most megint parázok :S
Már nemvagyok exbiztiőr:)
Egyik régi helyemre visszavettek,ezt sajnos a szakmám fogja megbánni,dehát ha kell a meló akkor nemszabad válogatni mostanság.
Tényleg most miért izgulsz?
Mitől tartasz?
Attól félsz hogy kiderül a szüleid elött?Mert ha igen akkor mond el nekik a szitut és utána nyugodtan alhatsz.Jó ezt úgysem jóhírként fogják fogadni de hamarabb túl leszel te is a dolgokon.Majd utánakérdezek egyik területvezető kollégámnál aki toppon van a témában hogy mi a legrosszabb ami ilyenkor érhet Téged.Addig is ne ezzel foglalkozz,szerintem.Megtörtént,vissza már nem tudod csinálni,zárd le és lépj tovább és legközelebb okosabb leszel.Majd még írok!
Üdv!
okés köszi:)
Kb mikor írsz ?
Holnap még felhívom őket :/
kb 2 nap mulva ha nem felejtem el :)
üdv!
Köszi :)
Holnap írok,hogy mi a fejlemény bár szerintem semmi jó :(
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!