Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogják fel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogják fel az emberek h nem minden ember rossz, felelötlen aki abortuszt végeztet?

Figyelt kérdés

Mondjuk vegyük egy 24 éves nő esetét akinek nincsenek olyan körülményei, lehetőségei amiben fel lehet nevelni egy gyereket. Tegyük fel gyógyszert szed és óvszert is használnak. Tehát rendesen védekezik. Na most mivel ugye egy védekezés mód sem 100% hát... teherbe esik.

Na most egy ilyen szituációban lévő nőnél sztem elfogadható ha abortuszt végeztet. De ha abortuszról kerül szó bárhol, egyből mindenki azt mondja h ha nem akar gyereket akk védekezzen. Meg h biztos felelötlen volt.

Nem kell félreérteni. Nem vagyok se abortusz párti se ellenes. Én az arany középút képfiselője vagyok (sajnos kevesen vagyunk) aki tudja h bármikor bármi történhet.

2011. dec. 1. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 A kérdező kommentje:
Mostanában nézek egy csatornát. Van rajta egy érdekes műsor. Nők úgy szülnek h szinte semmi tünetük nincs nem is tudják h terhesek. Az egyik nőnek még a férje is el volt köttetve. Otthon, kocsiban, boltban szülnek komplikáció nélkül. Na szerintem ha van Isten és azt akarja h valakinek gyereke legyen, azt így csinálja
2012. jan. 11. 10:23
 72/76 anonim ***** válasza:

???

Ezt most hogy érted???

Nekem van olyan ismerősöm, aki két település között, a mentőben jött a világra. Sőt, nagymuterom egy mezőn született, komplikációk nélkül. Az akkori időkben ez természetes volt. Megindult a szülés, a bába már pár percre rá ott volt (pedig telefon nem volt, még vezetékes se!!!). Aztán ő annyira képbe volt, hogy bárhol, bármikor világra segített egy gyereket, mindegy hol került erre sor. Ma már orvos kell hozzá. Mondják, hogy húúúúú milyen fejlett az ember, ennek ellenére nem tud egyedül világrahozni egy új életet, vagy ha mégis, akkor tuti valami baja lesz szegény gyereknek, mert a kórházban se 100%-os az arány. (és itt nem "beteg" gyerekekre gondolok) Sajnos az ember a kényelmessége miatt visszafele fejlődik. Egy tehén borja 15 percen belül lábra áll. Egy emberi újszülött életképtelen az anyja nélkül... Ha megnézed, egy sanyarú helyzetbe született cigánygyereknek már 6 évesen olyan az immunrendszere rásegítés nélkül, hogy azt szinte mindenki megirigyelheti. A romák körében az autoimmun betegség ismeretlen fogalom. Egy jómódú család gyereke meg mindenféle betegséget elkap, mert még a széltől is óvják... Szerintem az az oka a "visszafejlőbésnek". Én anno a kutyámmal fagyiztam. Egy nyalást ő, egyet én. Aztán élek, jó egészségnek örvendek... Nem gyűr le mindenféle nátha meg ilyesmi...

Szóval nélkülözve is fel lehet nevelni egy gyereket. A lényeg az, hogy a szülei ajándéknak fogják fel, örömmel neveljék, ne egy szükséges rossz legyen.

Persze ennek ellenére megértem azokat, akik ehhez kénytelenek fordulni (persze nem kényelmi szempontból). Van ilyen, egyes embereknél megértem ezt. Elég sz@r érzés az, hogy a gyerekét meg kell hogy "ölje" még a környezete is b@sztatja emiatt. Sajnálom az ilyen embereket, párokat. Nem lennék a helyükben...

2012. jan. 11. 10:50
 73/76 A kérdező kommentje:
Látom neked csak a szöveg egy része jutott el. Mint említettem ezeknek a nőknek tünetük sincs. V csak alig és az is olyan h nem csak a terhesség okozhatja. Pl fáradtság. Ez simán lehet munka miatt is. És ezzel tulképp arra akartam rávilágítani h: Jött itt ugye az a szöveg h Isten így meg úgy. Na ha isten azt akarja h szüljön egy nő azt így csinálja
2012. jan. 11. 10:59
 74/76 anonim ***** válasza:

Azért is írtam, hogy "ezt hogy is érted most?" Nem ismerlek, nem látok bele a lelkedbe. Még egy igaz barátnál/szerelemnél is nehéz ez. Ismeretlennél még pláne! Ha ismernélek, tudnám mi az értékrenden, lehet nem ezt mondanám. De mivel csak egy Gy.K. felhasználó vagy számomra... egyébként írtam már ide egy pár kommenten, lehet azokkal kicsit máshogy értelmezed az írásomat... Egyébként meg a nagy része nem is a kérdéshez kapcsolódik, csak irkáltam, mert épp az jutott eszembe, vagyis kicsit inkább a válaszolóknak szólt. Durván többségbe van a lekezelő/lenéző kommentek.

Bocs, hogy csak ennyi tellett tőlem...

2012. jan. 11. 11:11
 75/76 anonim ***** válasza:
Na jó... azt a párat húzd ki, mert csak kétszer írtam. Azt hittem, hogy komolyabban kifejtettem a gondolatmenetemet...
2012. jan. 11. 11:25
 76/76 anonim ***** válasza:

El se olvasom a valaszokat.....

Ezek magyarok. Mindenkibe belekotnek akin fogast talalnak, ezert tart ott az orszag ahol, mert ezek a fergek vannak tobbsegben....

2015. febr. 11. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!