Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki rossz ember, aki kocsmába jár szórakozni?
Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat, ha lehet!2011. okt. 22. 18:31
1/14 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne... engem is folyton oda invitálnak ismerősök, ők is folyton oda járnak szórakozni, és szerintem nem tűnnek rossz embernek.
2/14 anonim válasza:
Igen. Ahogy minden cigány bűnöző, és ahogy minden zsidó túlélte a holokausztot. még azok is akik ott se voltak.
3/14 Christian93 válasza:
Az, hogy valaki rossz vagy sem, nem attól függ, hogy hova jár ki szórakozni...Ez izléstől függő dolog...
4/14 anonim válasza:
én nem a rossz ember kifejezést használnám. nem feltétlenül rossz, csak más az elképzelése a szórakozásról mint nekem.
5/14 anonim válasza:
nem feltétlen rossz. miért lenne? ha alkoholista lesz belöle az sem rossz ember csak alkesz. rossz szokás ennyi. néha jo kicsit iszogatni ,régebben én is jártam,de nem az én világom.
6/14 anonim válasza:
Na álljon meg a menet! Kedves kérdező, te nagyon el vagy tévedve, ha ez a kérdés egyáltalán felmerül benned. Én rendszeresen (heti egy-kettő) a szórakozás ezen formáját választom, orvostanhallgató vagyok, és a barátaimmal szívesen ülünk össze különböző színvonalasabb kocsmákban. Megiszunk pár italt (de a lerészegedéstől nagyon messze vagyunk) és elbeszélgetünk az élet nagy dolgairól, suliról, tudományról, politikáról, közben pihenésképpen néha csocsózunk vagy biliárdozunk egyet. Szóval már bocs, de nem érzem emiatt rossz embernek magam.
7/14 A kérdező kommentje:
Az, hogy orvosnak készülsz nem egyenlő azzal, hogy jó ember vagy. (ugyanis nekem is orvosi végzettségem lesz).
De amint látod nem kijelentettem, hanem megkérdeztem.
2011. okt. 22. 19:43
8/14 anonim válasza:
HA orvosnak készülsz és felteszel egy ilyen kérdést, akkor javaslom, hogy vagy fejleszd nagyon gyorsan és intenzíven a megítélési kérdésedet, vagy keress másik hívatást.
10/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, valóban az, hogy medikus vagyok nem jelenti azt, hogy jó ember lennék, a szakom csak azért volt fontos, hogy lásd nemcsak alkoholisták és műveletlen emberek járnak kocsmába. Megjegyzem ha tényleg orvos akarsz lenni, akkor felejtsd el a jó és a rossz ember fogalmát! Egy orvosnak nincs jó és rossz ember, csak ember aki segítséget kér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!