Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válófélben vagyok. Az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válófélben vagyok. Az ha eljárok 2-3 hetente szórakozni rossz fényt vet rám?

Figyelt kérdés

Van egy másfél éves kislányom, most fogom beadni a válást, közös megegyezéssel szeretném, de a férjem nem akar válni. De a házasságunk menthetetlen, már többszöri próbálkozásra sem sikerült javítani. A szórakozás hiányzik nagyon, így hogy a kicsit csak én nevelem. Eljárnék discóba a barátaimmal és egy pub-ba. Lehet, vagy inkább ne, mert a tárgyaláson ez rossz színben tüntet fel majd? Inni nem iszok, nem cigizek, még szoptatok egy kis kikapcsolódásra azért nekem is szükségem lenne és lehet hosszú menet lesz a válás.

De ha jobb ha otthon csücsülök, akkor nem megyek.

2009. márc. 29. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondoskodj arról, hogy igazolhatóan jó kezekben hagy a kislányod, zehát ne kamasz bébiszitter vigyázzon rá, hanem, nagymama, barátnő. Lehetőleg ugyanaz a személy mindíg. Így igazolhatod, hogy milyen gyekran jársz el és azt is, hogy a gyerek ismeri, szereti azt aki ilyenkor vigyáz rá, tehát az elvárható gonsossággal jártál el. Így nem lehet semmi probléma.

(Gondolom nem arról van szó, hogy férjed esetleg olyan fotókat tud csináltatni rólad, ahol részegen táncolsz az asztal tetején.)

2009. márc. 29. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
11%
Ez nem vett rád rossz fényt.Nem is befolyásoló tényező egy gyerekelhelyezési perben.Más kérdés, hogy a gyerek ilyen kis korában én nem mennék sehova ilyen gyakran.
2009. márc. 29. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Addig nem vigyázhat a papa a babára amíg szórakozol? Ha tudna rá ahogy én vettem ki örülne neki.
2009. márc. 29. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát szerintem a 2 de inkább 3 hetente, sőt havonta mennék csak, ha mennék, mert már 3 éve nem voltam semerre, de most annyira szeretnék. Ezt csak általánosságban írtam, ha netán annyira kedvet kapnék, ami kizárt :).A szüleimhez költöztem, tehát a nagyszülőkkel lenne a baba, sokat van velük és aludni is aludt már a mamival. Egyszer voltam 2 hete egy kicsit bulizni, de éjfél után már itthon voltam. Tehát nem tudok teljesen kikapcsolni, de legalább emberek között vagyok és nem csak a babával. Igen lehet még kicsike, ahogyan írod, de én meg lassan 30 leszek és nem szeretném egyedül a kicsivel leélni az életem. Mikor menjek ismerkedni, ha nem mostanság? Majd 5 év múlva, akkor meg már kinek kellek?

Az apuka nem hinném, hogy vigyázna rá, mert sajnos sosem vette ki nagyon a gyereknevelésből a részét :( Én nevelem őt, ő látogatgatja, max 1 órácskát bír ki vele, de azt is úgy, hogy én is ott vagyok.

Köszönöm a válaszokat, akkor néha-néha elmehetek szolid buliba és nem lesz rólam rossz vélemény :).

2009. márc. 29. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Mint kismama, meg tudom érteni, hogy vágysz egy kis szórakozásra. Nem tudom elképzelni, hogy ez rád rossz fényt vethetne, ha nem léped túl a határokat és nem úgy hangzik. Szóval ha valaki vigyáz a kislányra, akkor miért ne?
2009. márc. 30. 03:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már elváltam és hazaköltöztem! Eljártam szórakozni, de addig a fiamra a nagyszülők vigyáztak! Ha közös megegyezés van, akkor nem hiszem, hogy a bíróságon feljönne ilyen "probléma"! Ha inkább cirkuszol a férjed és nem akar válni, akkor maradj még várj egy kicsit a szórakozással!
2009. márc. 30. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!